Deze vrouwen delen hun ervaring over liefdespijn experts mary I

Maaike

"Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  


Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. 

De live dag was ook erg gezellig en leerzaam. Ik zou zeker de training aanraden.“

Chrystel
"Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.

Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training.

Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”
Ann

"De training heeft mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 


Voor alle vrouwen die de training misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent?


Gun jezelf dan deze training van Myra. Zij helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf.” 

Chantal

"Wat ik heel erg graag wil is mijn ex loslaten. De tijd aan mezelf spenderen en aan mijn zoon. Er zijn 5 jaar voorbij, waarvan 2 jaar op eieren lopen en 3 jaar advocaten, rechtszaken, onder toezicht stelling.


Het was vreselijk! Jouw training kwam op het juiste moment voorbij.


Door de training heb ik allerlei stadia doorgemaakt: Woede, verdriet, boosheid, vragen waarom, twijfelen aan mezelf. 


Natuurlijk denk ik nog aan mijn ex. Maar verder zo ontzettend veel minder. Zo fijn!


Ik ben veranderd. Ik ben gegroeid. Dankjewel."

Brigitte

"De training loslaten van mijn ex heeft me zo ontzettend geholpen. Ik heb er zo veel aan gehad en er zoveel van geleerd. 


Myra legt alles zo goed en duidelijk uit. Had ik dit maar maanden eerder gedaan dan had het me zoveel verdriet en ongelukkig gevoel bespaard gebleven.


Op moment zit ik zo veel beter in mijn vel. Ik heb veel over mezelf geleerd en veel nieuwe inzichten gekregen. Daarom ga ik ook nog verder met de nieuwe training time for me om nog meer te groeien.


In ieder geval hartelijk dank voor deze training. En ik kijk weer uit naar de volgende training!"

Emmy

"Ik zou het zeker aanraden om de training te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf, maar ook hoe je dit positief kunt veranderen.


In plaats van in boosheid te blijven, haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan.


Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jou tot nieuwe inzichten te brengen."

C v.d H

“Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan.


Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden.

Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed.


Elke vrouw zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

wel."

Natajsa

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles.


Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken.


Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”

Herma
"Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed.


Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb.

Het komt goed. Het is goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken.


Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen."

Suzanne

EINDELIJK IEMAND DIE WEET WAAR ZE OVER PRAAT

“Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd.


Zij heeft mij veel handvaten aangegeven hoe ik in een aantal situaties anders tegen iets aan kan kijken en ergens op een andere manier op kan reageren. In de toekomst zal ik zeker hier mijn voordeel mee hebben en op een liefdevollere manier met situaties omgaan.


Hoewel ik altijd een beetje sceptisch tegenover zoiets stond moet ik beamen dat zo'n coaching van Myra toch een positieve wending heeft gegeven aan mijn leven."

Cynthia

DEZE TRAINING HEEFT ME MEER GEHOLPEN DAN DE 6 MAANDEN DIE IK BIJ DE PSYCHOLOOG KWAM

“Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet."

Nienke

IK VOEL DE VERANDERING IN MEZELF EN KAN EINDELIJK WEER OPRECHT GENIETEN

"Helaas heb ik ruim 2 jaar een relatie met een narcistische, getrouwde man gehad die mij van alles beloofde, maar uiteindelijk niets waarmaakte.


Tussendoor verloor ik mijn eigenwaarde door me steeds verder naar hem te schikken en alle ellende die hij me toe wierp (manipulatie, liegen, uitschelden en boosheid) te slikken. 4 weken geleden was het echt klaar en was ik op.


Door jouw training zie ik mijn lessen en heb ik daarin ook stappen genomen. Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten.


Buiten dat ervaar ik rust. De meditaties zijn erg behulpzaam en helpen om dichter bij mijn gevoel te komen en blijven. 


Veranderen van de ander heeft dus geen zin. Al helemaal niet als hij denkt dat hij alles goed doet. Ik verander nu mezelf en geef mezelf de energie weer terug. Een erg heftige levensles en weg maar ik kom er wel!"

Anoniem
"Ik vond de training erg leerzaam. Heel fijn hoe Myra dit geeft. Ze geeft voor mij een gevoel van rust en het gevoel dat het goed is. Ze doorziet goed de patronen die er zijn en geeft hier op een liefdevolle manier feedback op. Ik kan deze training iedereen aanraden die zijn patronen wil doorbreken en klaar is voor meer zelfliefde. Dankjewel Myra, jij bent niet voor niks op mijn pad gekomen!"
Anoniem
"Het was een hele mooie dag, bijzonder om alle dames zo bij elkaar te zien. De start van de dag was met een heel mooi gedicht die Myra voorlas. Daarna kregen we een stukje theorie van Myra over patronen, en hoe het brein werkt. Toen zijn we via Zoom rooms de opdrachten gaan maken. Het was leuk om met dames de opdrachten te doen en mooie gesprekken te voeren. Zoveel herkenning en erkenning, super fijn. Als afsluiting een hele fijne meditatie. Kort Samengevat, een hele warme, liefdevolle en leerzame dag. Was echt super bijzonder.💖"
Anoniem
"Een cadeautje voor je zelf! ik heb in een korte tijd al heel erg veel geleerd en ik ga nog veel meer leren! Al zulke mooie inzichten gehad. Echt de moeite waard!"
Erika
"Ik vind Myra een geweldig mens. Fijn dat de training live was zodat ik dat andere dames ook in levende lijve kon ontmoeten. Door alle online bijeenkomsten, leek het of we elkaar al kenden. De sfeer was goed, locatie was leuk, de opbouw van de training was fijn. Echt een aanrader. Het was een lange dag, maar ik voelde me zo fijn, dat ik nog energie over had."
Manon
"Ik vond het heel bijzonder om erbij te mogen zijn. Ik voelde me bij aankomst wat onzeker/ onwennig. Maar al snel voelde ik me meer op mijn gemak en verbonden met anderen. Bijzonder om met relatief vreemde mensen zoiets persoonlijks te kunnen delen. Het was een mooie en bijzondere dag. Het voelt voor mij alsof ik daar een hoofdstuk heb afgesloten en een nieuw hoofdstuk ben gestart. Bedankt lieve Myra!"
Anoniem
"Fijn om Myra en de andere dames ook eens in het echt te zien. Het schept een band om ervaringen met elkaar te delen. Een live cursusdag is waardevol om steun van elkaar te kunnen ontvangen. Het was een leerzame dag met een mooie afwisseling van theorie, oefeningen in kleine groepjes en meditatie."
Anoniem
"De opdrachten in groepjes vond ik fijner dan ik van te voren gedacht had. Ik durfde me nooit zo open te stellen in de community maar dat ga ik vanaf nu wel proberen te doen. Het was fijn om dingen te herkennen en te kunnen delen. Te weten dat ik niet alleen ben met sommige liefdesproblemen. Door deze mooie gesprekken kwam ik zelf weer op een paar nieuwe inzichten. Heel verhelderend!"
Anoniem
"Je wordt aan het denken gezet over dingen die je liever wegstopt. Nu moet je eraan werken en dat is soms confronterend"
Anoniem
"Het 9 maanden traject vind ik top! Na een paar maanden heeft het mij al zoveel gebracht. Myra is erg professioneel, oprecht geïnteresseerd in een ieders verhaal en neemt echt de tijd om een ieder mee te nemen in haar kennis, ervaringen."
Marion
"Blijf doen wat je doet. Echt een super training, ik zou het iedereen aanraden. Het is fijn om naar je te luisteren, je praat helder, je weet de aandacht te behouden en de content is ook nog eens super interessant. Het werken met het werkboek is ook top. Ik heb dit wel eerder geprobeerd maar hield het meestal maar 1 dag vol. Nu toch alle vier de dagen gekeken en het werkboek ingevuld. Dus qua motivatie en inspiratie écht de moeite waard geweest."
Agnes
"Ik wil je ook persoonlijk nog bedanken, want deze online trainingen hebben binnen die paar dagen al heel veel betekend voor mij; naast de inzichten en het aanbod, zag ik in dat de verhouding met een man die ik nu heb, super toxic was. Ik heb hem woensdag gedag gezegd en voor mezelf gekozen, het klopte allemaal...  het leidde nergens toe, en ik liet het gebeuren! "
Bonny
"Ik wil je hartelijk danken voor de fijne trainingen van de afgelopen dagen, ik heb er heel veel van geleerd en een nog beter zicht gekregen op mijn innerlijke kindstukken die ik moet helen en wat voor impact dit nu nog heeft. Ik vond de werkboeken heel fijn om dingen op een rijtje te zetten en tot inzichten te komen. Echt ontzettend dankbaar dat je deze trainingen gegeven hebt!"
Mathilde

"Dank je wel, Myra, voor de cursus die ik online bij je kon volgen. Het valt prachtig samen met andere dingen die ik doe op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Vooral het deel over het innerlijk kind en hoe heling daarvoor heilzaam is hoe ik nu leef en reageer; doorbreken van patronen en overtuigingen die mij niet meer dienen.


Ik was verrast door een aantal inzichten die ik daarvoor niet had (ook niet naar keek) over mijn kinderjaren en hoe ik groot gebracht ben. En dank je voor de persoon die je bent, met bezieling, ontspannenheid, kunde en het bereid zijn om je eigen ervaring te delen. Nogmaals, dank je wel!"

Angela
"Ik heb bij Myra de masterclass gevolgd van liefdespijn naar gelukkig zijn. De inzichten die ik van haar heb gekregen in die vier trainingen had ik onmogelijk zelf naar boven kunnen krijgen. We zijn ons vaak niet bewust van de patronen doe we als kind met ons mee dragen, maar doordat Myra haar eigen  verhaal verteld zonder oordeel. Word je bewust van iets wat je jaren doet. Daarbij geeft ze jou het gevoel dat ze je ziet en hoort. En heeft ze aandacht voor iedereen! Myra je bent een topper!! Veel liefs Angela" 
Naomi
"Bedankt Myra. Het is een geschenk dat je dit aanbiedt. Vanuit jouw levenservaring, die je pijn gebracht heeft en ook vooruit gebracht heeft, deel je je wijsheid en liefde met andere vrouwen. Je bent een inspiratie! Ik ben je oprecht heel dankbaar ♥️"