arrow_drop_up arrow_drop_down
Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Ben je klaar met de liefdespijn en wil je weer helemaal gelukkig zijn? 

Ga van liefdespijn naar gelukkig zijn met het 9-maanden traject

Je blijft in relaties vallen waar het niet écht lukt. Het zijn foute mannen, mannen die zich niet kunnen/willen binden of misschien ben jij wel diegene die het moeilijk vindt om je te binden. Je weet dat je het waard bent en dat je een geweldige catch bent, maar waarom lukt het nou niet? Waarom zien de juiste mannen jou niet? Of waarom lukt het jou nou niet je hart open te stellen wanneer een 'goede' man jou wel ziet?

Jouw relatie lijken iedere keer weer dezelfde trekken te hebben als de vorige. Je raakt jezelf kwijt, je gaat over je grenzen heen en je voelt een leegte in je. Die leegte wil je zo graag gevuld hebben, zodat je weer gelukkig gaat zijn. 

Blijf je ongelukkig omdat je steeds in de valkuil stapt en het patroon van liefdespijn terug blijft komen?

Herken je dit? 

 1. Relaties eindigen doorgaans in liefdespijn
 2. Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven (je bent immers zo blij dat je liefde en aandacht krijgt)
 3. Je durft je niet meer helemaal open te stellen voor de liefde
 4. Je blijft de verkeerde mannen aantrekken
 5. Je voelt een leegte in jezelf en je hoopt dat de liefde van een man deze leegte kan vullen
 6. Je hebt moeite om je hart weer te openen
 7. Je herkent je in bindingsangst, verlatingsangst, relatieverslaving of codependentie

Dan is het écht tijd voor verandering! 

Breek door dit patroon van liefdespijn heen: zo word je gelukkig mét jezelf én de liefde 

ALS DIE MAN MAAR KOMT, DAN KAN IK ÉCHT GELUKKIG ZIJN

"Drama! Dat is hoe ik mijn liefdesleven tot 8 jaar geleden zou omschrijven. De manipulatieve man, de man die over mijn grenzen ging, de 'perfecte' man waar de bindingsangst bij mij toesloeg, de getrouwde man, de alleen maar seks willende man, de man die zich niet wilde binden en ga zo maar door. Wat heb ik me ongelukkig en verdrietig gevoeld omdat het gewoon nooit maar eens wilde lukken. Ik voelde een leegte in me en in wist zeker, dat als die man zou komen ik weer gelukkig zou kunnen zijn. Herkenbaar? 


Toen ik op mijn 32ste zwanger werd van een man, die me met een kind achter liet, was het klaar! Dit kon echt niet meer zo verder. Toen ik me liet coachen, kwam ik erachter dat ik veel pijn vanuit mijn kindertijd te verwerken had en hierdoor ook weinig zelfliefde ontwikkeld had. Mannen konden hierdoor gemakkelijk over mijn grenzen heen gaan en ik koos eigenlijk nooit echt voor mezelf, maar voor alle kleine beetjes liefde die ik maar van een ander kon krijgen. 


Nu ben ik 40 jaar en kan ik zeggen dat ik die destructieve liefdespijn niet meer ervaar, de leegte in mijn hart is weg en de foute mannen komen niet meer in mijn leven. Doordat ik de liefde in mezelf voel, zelfverzekerd ben, in contact sta met mijn gevoel en niet alleen weet dat ik waard ben, maar dit ook volledig voel; is er heel veel veranderd. Er komen heel veel leuke mannen op mijn pad, en het mooie is... Ik hoef niet meer te gaan voor de eerste de beste man die mij aandacht geeft. Ik heb alle tijd en ruimte om te kiezen voor een man die écht bij mij past. Dit geeft zo ontzettend veel rust, vertrouwen en geluk. 

Wanneer jij jouw leven ook wilt veranderen, dan gaat dat écht lukken! 

Het geluk in jezelf voelen

Wanneer ik 10 jaar geleden had geweten wat ik nu weet en gevoeld had wat ik nu voel, had mijn leven er heel anders uit kunnen zien. Mijn verleden kan ik niet meer veranderen, maar mijn toekomst wel. En in die toekomst wil ik graag heel veel vrouwen helpen, zodat het hun niet 10 jaar van je leven kost. Dit pad kan veel sneller en veel liefdevoller. 


Daarom ben ik me gaan specialiseren in liefdesthema's. Niet alleen omdat ik de kennis in huis heb door de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, maar ook omdat ik jouw gevoel ken. Daar waar jij nu in zit, daar heb ik ook in gezeten en daaruit is dit programma tot stand gekomen. 


Jouw leven gaat er na deze 9 maanden zo anders uit zien. Je gaat vol zelfvertrouwen naar jezelf kijken, de liefde voor jezelf voelen, je grenzen aan kunnen geven en de juiste mannen weer op je pad krijgen. Wat tegen die tijd trouwens niet meer perse meer hoeft. Een man gaat een aanvulling op je leven zijn, geen invulling meer. 

Waarom gaat het steeds mis in de liefde

Je wilt snel verandering! 

Mag ik er een dode mus ingooien? Snelle verandering bestaat niet. Hoe lang heb je erover gedaan om hier te komen? Hoe lang heeft het geduurd dat je bepaalde overtuigingen bent gaan geloven. In hoeveel patronen ben je al terecht gekomen en hoe lang hebben die bij elkaar geduurd? Hoe lang is het pad van deze liefdespijn voor jou al....? 


Dan heb je daar je antwoord. Daar waar je niet in 1 dag gekomen bent, daar ben je ook niet in 1 dag uit. Gun jezelf dus de investering, de tijd en de ruimte, om je verleden te verwerken en te helen. Om je gedachten patroon te veranderen en om een positieve mindset te ontwikkelen.


Nog een dode mus? Wanneer je jezelf nu de investering, tijd & ruimte niet gunt, zul je over een jaar weer op deze pagina zitten omdat er niets veranderd is in je leven. 


Gun je jezelf meer dan dat en wil je meteen beginnen met jezelf een stukje liefde te geven? Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor het 9-maanden Van liefdespijn naar gelukkig zijn traject! 

Van liefdespijn naar gelukkig zijn traject

9 Maanden staat voor nieuw leven, en dat is waar we in dit programma aan gaan werken. Je gaat je kind pijn helen, patronen doorbreken en nieuwe overtuigingen creëren, waardoor er een leven ontstaat met liefde voor jezelf en waarin je je gelukkig voelt met jezelf. Je weet niet alleen dat je het waard bent, je voelt dit ook. Hierdoor ga jij jouw grenzen liefdevol waarborgen en heb je een ander niet meer nodig om gelukkig te zijn. Hierdoor zullen automatisch de juiste mannen op jouw pad komen. Je gaat weer gezonde, liefdevolle relaties aan kunnen gaan met ander, waardoor je de frustrerende liefdespijn achter je gaat laten. Hierdoor sta je positief, open, gelukkig en weer vrij in het leven! Je bent in staat om een volwassen, gezonde en liefdevolle relatie aan te gaan. In de eerste plaats met jezelf en daarna natuurlijk ook met een partner!

Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Na deze training: 

 • Je durft je hart weer te openen, waardoor een gezonde relatie mogelijk is
 • Je neemt afscheid van zelfdestructieve relaties, waardoor je weer gezonde en liefdevolle relaties aan kunt gaan
 • Je weet waar je kind pijn zit en hebt deze geheeld en verwerkt, waardoor het leven een stuk lichter is
 • Je begrijpt waar jouw gebrek aan zelfliefde vandaan komt en gaat jezelf deze nu wel geven, waardoor de juiste mannen op je pad zullen komen
 • Je hebt geen partner meer nodig om je gelukkig te voelen, waardoor je niet meer afhankelijk bent en hierdoor kan kiezen naar de beste partner voor jou
 • Je bent in een relatie niet meer afhankelijk van de ander, waardoor je zelfverzekerd en krachtig bent
 • Je weet je grenzen en kan deze liefdevol aangeven, zodat je altijd jezelf blijft in een relatie
 • Je weet de foute mannen te herkennen en van je pad af te schoppen, waardoor je jezelf alleen het beste gunt
 • Je bent weer in contact met jezelf, waardoor je veel beter weet wie een juiste man voor je is
 • Je weet je vrouwelijke energie (zachtheid) te gebruiken waardoor je milder bent naar jezelf en je liefdevol open kan stellen naar de ander
 • Je doorbreekt je patroon van liefdespijn, zodat je weer helemaal gelukkig gaat zijn

SUZANNE

EINDELIJK IEMAND DIE WEET WAAR ZE OVER PRAAT

“Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd.


Zij heeft mij veel handvaten aangegeven hoe ik in een aantal situaties anders tegen iets aan kan kijken en ergens op een andere manier op kan reageren. In de toekomst zal ik zeker hier mijn voordeel mee hebben en op een liefdevollere manier met situaties omgaan.


Hoewel ik altijd een beetje sceptisch tegenover zoiets stond moet ik beamen dat
zo'n coaching van Myra toch een positieve wending heeft gegeven aan mijn leven."


Het transformerende 9-maanden programma van liefdespijn naar gelukkig zijn

we werken de volgende stappen en thema's uit:

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 1: angsten & verslavingen

Je leert over bindingsangst, verlatingsangst, codependentie, relatie & liefdesverslaving en de hechtingsstijlen en hoe je hiermee om moet gaan. Je leert hoe je dit patroon doorbreekt. Je gaat contact maken met waar je nu staat en waar je zou willen staan. Een belangrijke stap in verbinding maken met jezelf. Zo ga je stap voor stap werken naar het resultaat wat jij wilt behalen.

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 2: Patronen, overtuigingen & Overlevingsstrategie

Je gaat contact maken met je overtuigingen, waar deze ontstaan zijn en hoe deze doorontwikkeld zijn tot patronen. Je leert hoe je jouw patronen & overtuigingen doorbreekt. Je gaat contact maken met je angsten overlevingsstrategie, zodat je deze gaat aankijken en gaat verwerken. Je gaat kijken naar de wond die je met je meeneemt, zodat je vanuit erkenning gaat helen.

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 3: leer jezelf weer kennen

Wie ben ik? Dat lijkt zo vanzelfsprekend, maar weet je het écht? Wie was je in een relatie en wie wil je zijn? Je komt meer in contact met wie jij écht bent en je krijgt je de spiegel van je huidige of vorige relatie. Je leert heel duidelijk wat er precies met jouw gebeurd, wanneer je geraakt wordt in je oude kindpijn (triggers) en hoe je deze gaat helen. Je gaat weer een stap dieper in op je angsten, het doorbreken van  je overlevingsstrategie en het helen van je wond.

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 4: contact maken met jezelf, vrouwelijke energie & Innerlijk kindwerk

Je leert hoe je verbinding met jezelf maakt. Hiernaast leer je hoe je meer contact met je vrouwelijke energie maakt en hoe je deze blijft voelen in een relatie en op je plek blijft staan. Je gaat verdere stappen zetten met innerlijk kindwerk en contact maken met de achterliggende angst die je met je mee draagt.

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

‚ÄčModule 5: Systemisch werken & loslaten

Deze maand ga je verder met innerlijk kindwerk en ga je werken met 'je systeem van herkomst', oftewel: systemisch werken. Je doorbreekt hier patronen die liggen op je familiesysteem. Ook ga je werken aan loslaten.

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 6: Zelfliefde

Zelfliefde... De basis voor iedere volwassen en gezonde relatie. 

De afgelopen maanden heb je hier al stappen in gezet en daar gaan we deze maand verder de diepte mee in. Je leert hoe je een relatie kan hebben, waar je met liefde voor jezelf in beweegt. 

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 7: Schaamte, schuld & vergeven

Op veel onderwerpen zit een gevoel van schaamte en schuld. Dit zijn geen fijne gevoelens. Je ontdekt welke emoties je hieromtrent hebt, en die ga je uit je systeem halen. Je duikt de diepte in met loslaten door te vergeven. Het vergeven van bijvoorbeeld je (ex) partner, jezelf en/of je ouder(s).

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 8: Je grenzen& geweldloos communiceren

Om een gezonde en volwassen relatie te hebben waar je ook de liefde aan jezelf geeft, is het belangrijk om je grenzen te weten en te stellen. Je leert hoe je dit in een relatie communiceert, en hoe je sowieso goed communiceert in je relatie. Dus niet meer vanuit het kindstuk, maar vanuit de volwassen jij. Je maakt hier kennis met en leert de techniek van 'geweldloos communiceren'.

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 9: Mindset & de wet van de aantrekkingskracht

In deze laatste maand krijg je training over mindset. Hoe werkt je mind en hoe kun je deze zelf goed sturen. Je leert hoe je controle krijgt over je gedachten en hoe je met de wet van de aantrekkingskracht, betere situaties (en ook liefdes) in je leven aantrekt. 

De laatste training staat in het teken van 'hoe nu verder'.

 

Nienke

Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten

"Helaas heb ik ruim 2 jaar een relatie met een narcistische, getrouwde man gehad die mij van alles beloofde, maar uiteindelijk niets waarmaakte.


Tussendoor verloor ik mijn eigenwaarde door me steeds verder naar hem te schikken en alle ellende die hij me toe wierp (manipulatie, liegen, uitschelden en boosheid) te slikken. 4 weken geleden was het echt klaar en was ik op.


Door jouw training zie ik mijn lessen en heb ik daarin ook stappen genomen. Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten.


Buiten dat ervaar ik rust. De meditaties zijn erg behulpzaam en helpen om dichter bij mijn gevoel te komen en blijven. 


Veranderen van de ander heeft dus geen zin. Al helemaal niet als hij denkt dat hij alles goed doet. Ik verander nu mezelf en geef mezelf de energie weer terug. Een erg heftige levensles en weg maar ik kom er wel!"

Start 5 april

Je start in 5 april in een groep met gelijkgestemde vrouwen. Het is zo fijn om dit proces samen met anderen aan te gaan, zodat je er niet alleen voor staat. Je krijgt steun van vrouwen die door hetzelfde proces heen gaan en je kunt elkaar supporten.


Je krijgt iedere maand trainingen in een de MARY I Academy. Je kunt deze trainingen ieder moment vanuit huis bekijken, wanneer het jou uitkomt. Ook krijg je online workshops, zodat je begeleidt wordt wanneer je de oefeningen doet. 


Daarnaast hebben we vaste momenten waar we (online) samen komen, jij je vragen kunt stellen, je kan connecten met gelijkgestemden en je support voelt. In deze besloten Community kun jij 7 dagen in de week steun en support krijgen van de groep. Ook kun je hier je vragen aan mij stellen. 


Om nog meer de diepte in te gaan, krijg je in het VIP traject persoonlijke 1-op-1 begeleiding van mij. Tijdens deze sessies maak ik (afhankelijk van jouw behoefte) gebruik van hypnotherapie, regeressietherapie, systemisch werken en/of innerlijk kindwerk. Heb je geen idee wat dit allemaal is? Geen probleem. Zie het zo dat ik verschillende tools beheers, om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Kun jij het je veroorloven deze training te missen? Of wil je de regie over je eigen geluk terugpakken? meld je dan nu direct aan

ERvaringen van vrouwen die mijn andere trainingen hebben gevolgd:

Chyntia

“Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.“

Maaike

"Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  


Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. 

De live dag was ook erg gezellig en leerzaam. Ik zou zeker de training aanraden.“

Chrystel
"Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.

Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training.

Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”
Natasja

"De training heeft mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 


Voor alle vrouwen die de training misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent?


Gun jezelf dan deze training van Myra. Zij helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf.” 

Prijzen & inhoud

Groeps Programma

Meest gekozen 

€ 3.538-
€ 1.997,-
      • Online Academy: Je krijgt 9 maanden lang, iedere maand toegang tot nieuwe modules & trainingen t.w.v. €997
     • Iedere maand een nieuwe hypno of regressie meditatie t.w.v. €97
     • Iedere maand minimaal 1 opgenomen online workshop t.w.v €97
     • Iedere maand een nieuw werkboek, oefeningen en opdrachten waardoor je wat je geleerd hebt ook écht in de praktijk gaat brengen t.w.v. €350
     • Iedere maand 2x een live online Q&A waar je je vragen aan mij kunt stellen t.w.v. €997
     • Besloten geheime Community waar je met elkaar kan delen, vragen kunt stellen en inspiratie op doet. Hier kunnen alleen de deelnemers in, niemand anders t.w.v. ONBETAALBAAR

     TOTALE WAARDE: €2.538 + onbetaalbare Community


     SPECIALE PRIJS: €1.997 (kan ook in termijnen)

VIP Programma

*VOL* Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst

€6.388
€ 3.997,-
  • Online Academy: Je krijgt 9 maanden lang, iedere maand toegang tot nieuwe modules & trainingen t.w.v. €997
  • Iedere maand een nieuwe hypno of regressie meditatie t.w.v. €97
  • Iedere maand minimaal 1 opgenomen online workshop t.w.v €97
  • Iedere maand een nieuw werkboek, oefeningen en opdrachten waardoor je wat je geleerd hebt ook écht in de praktijk gaat brengen t.w.v. €350
  • Iedere maand 2x een live online Q&A waar je je vragen aan mij kunt stellen t.w.v. €997
  • Besloten geheime Community waar je met elkaar kan delen, vragen kunt stellen en inspiratie op doet. Hier kunnen alleen de deelnemers in, niemand anders t.w.v. ONBETAALBAAR

  • 5x 1-op-1 therapeutische (hypno of regressie) sessies t.w.v. €750
  • 4x 1-op-1 coach sessies t.w.v. €600
  • Na iedere sessie een uitgebreid reflectieverslag t.w.v. €675
  • 9 Emergency calls t.w.v. €1.000
  • Iedere maand 2 emergency voice memo's t.w.v. €500

  TOTALE WAARDE: €6.063 + onbetaalbare Community
  €3.997

  TOTALE WAARDE: €6.063  + ONBETAALBARE COMMUNITY


SPECIALE PRIJS: €3.997 (kan ook in termijnen)

ERvaringen van vrouwen die mijn trainingen hebben gevolgd:

CHANTAL

"Wat ik heel erg graag wil is mijn ex loslaten. De tijd aan mezelf spenderen en aan mijn zoon. Er zijn 5 jaar voorbij, waarvan 2 jaar op eieren lopen en 3 jaar advocaten, rechtszaken, onder toezicht stelling.


Het was vreselijk! Jouw training kwam op het juiste moment voorbij.


Door de training heb ik allerlei stadia doorgemaakt: Woede, verdriet, boosheid, vragen waarom, twijfelen aan mezelf. 


Natuurlijk denk ik nog aan mijn ex. Maar verder zo ontzettend veel minder. Zo fijn!


Ik ben veranderd. Ik ben gegroeid. Dankjewel."

Brigitte

"De training loslaten van mijn ex heeft me zo ontzettend geholpen. Ik heb er zo veel aan gehad en er zoveel van geleerd. 


Myra legt alles zo goed en duidelijk uit. Had ik dit maar maanden eerder gedaan dan had het me zoveel verdriet en ongelukkig gevoel bespaard gebleven.


Op moment zit ik zo veel beter in mijn vel. Ik heb veel over mezelf geleerd en veel nieuwe inzichten gekregen. Daarom ga ik ook nog verder met de nieuwe training time for me om nog meer te groeien.


In ieder geval hartelijk dank voor deze training. En ik kijk weer uit naar de volgende training!"

Chantal

"Ik zou het zeker aanraden om de training te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf, maar ook hoe je dit positief kunt veranderen.


In plaats van in boosheid te blijven, haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan.


Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jou tot nieuwe inzichten te brengen."

C v/d H

“Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan.


Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden.

Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed.


Elke vrouw zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

Marit

"Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en hierdoor meer tijd aan mezelf te besteden. Mijn grootste inzicht is dat ik nu weet waar mijn reacties op situaties vandaan komen en hoe ik dit kan aanpassen in positieve zin.


Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat mijn kijk op situaties anders is geworden.


Deze training heeft mij geleerd dat je van jezelf mag houden, want alleen op die manier kan je een nog leuker persoon zijn voor je omgeving maar vooral voor jezelf.


Door de verhalen van de andere vrouwen voelde ik mij niet alleen met mijn gevoel. Het was fijn om erkenning te krijgen en gehoord te worden zonder dat er meteen een oordeel over je was.”

Natasja

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles.


Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken.


Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”

Herma
"Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed.


Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb.

Het komt goed. Het is goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken.


Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen."
Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Over mij

Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben een vrouw die -waarschijnlijk net als jij- fouten heeft gemaakt, maar hier altijd van wilt leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook erg belangrijk voor me. Ik lees veel boeken over dit onderwerp en ben altijd wel met een training, cursus of opleiding bezig. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed. 

Ik heb 2 bedrijven en ben dan ook in hart en nier ondernemer. Met mijn eerste bedrijf Happy Single Moms hielp ik alleenstaande moeders om meer tijd & ruimte voor zichzelf te creëren. Omdat ik me niet wilde beperken tot alleenstaande moeders, ben ik in 2020 met Mary I - Women & Love gestart. Ik help vrouwen hun patroon van liefdespijn te doorbreken en weer helemaal gelukkig met zichzelf én de liefde te zijn. 


Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind  om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach & therapeut, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen en Mindfullness. Ik ben therapeutisch opgeleid, wat wilt zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het verwerken van je verleden en ik veel werk met het helen en verwerken van je kind pijn.  


Ik beheers meerdere coachtechnieken, zoals: zoals NLP, hypnotherapie, regressietherapie en systemisch werken. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt.


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee.