Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Traject van Liefdespijn naar gelukkig zijn

wanneer jij je patroon van liefdespijn wil doorbreken

Je blijft in relaties vallen waar het niet écht lukt. Het zijn partners die niet goed voor jou zijn, partners die zich niet kunnen/willen binden of misschien ben jij wel diegene die het moeilijk vindt om je te binden. Je weet dat je het waard bent en dat je een geweldige catch bent, maar waarom lukt het nou niet? Waarom zien de juiste partners jou niet? Waarom lukt het jou nou niet je hart open te stellen wanneer een 'goede' partner jou wel ziet?

Jouw relaties lijken iedere keer weer dezelfde trekken te hebben als de vorige. Je raakt jezelf kwijt, je gaat over je grenzen heen en je voelt een leegte in je. Die leegte wil je zo graag gevuld hebben, zodat je weer gelukkig gaat zijn. 

Blijf je ongelukkig omdat je steeds in de valkuil stapt en het patroon van liefdespijn terug blijft komen?

Herken je dit? 

 1. Relaties eindigen doorgaans in liefdespijn
 2. Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven (je bent immers zo blij dat je liefde en aandacht krijgt)
 3. Je durft je niet meer helemaal open te stellen voor de liefde
 4. Je blijft de verkeerde partners aantrekken
 5. Je voelt een leegte in jezelf en je hoopt dat de liefde van een man deze leegte kan vullen
 6. Je hebt moeite om je hart weer te openen
 7. Je ziet relaties steeds maar weer mislukken
 8. Je herkent je in bindingsangst, verlatingsangst, relatieverslaving of codependentie

Dan is het écht tijd voor verandering! 

doorBreek dit patroon van liefdespijn : zo word je gelukkig mét jezelf én de liefde 

ALS DIE MAN MAAR KOMT, DAN KAN IK ÉCHT GELUKKIG ZIJN

"Drama! Dat is hoe ik mijn liefdesleven tot 8 jaar geleden zou omschrijven. De manipulatieve man, de man die over mijn grenzen ging, de 'perfecte' man waar de bindingsangst bij mij toesloeg, de getrouwde man, de alleen maar seks willende man, de man die zich niet wilde binden en ga zo maar door. Wat heb ik me ongelukkig en verdrietig gevoeld omdat het gewoon nooit maar eens wilde lukken. Ik voelde een leegte in me en wist zeker; dat als die man zou komen ik weer gelukkig zou kunnen zijn. Herkenbaar? 


Toen ik op mijn 32ste zwanger werd van een man die me met een kind achter liet, was het klaar! Dit kon echt niet meer zo verder. Toen ik me liet coachen, kwam ik erachter dat ik veel pijn vanuit mijn kindertijd te verwerken had en hierdoor ook weinig zelfliefde ontwikkeld had. Mannen konden hierdoor gemakkelijk over mijn grenzen heen gaan en ik koos eigenlijk nooit echt voor mezelf, maar voor alle kleine beetjes liefde die ik maar van een ander kon krijgen. 


Nu ben ik 40 jaar en kan ik zeggen dat ik die destructieve liefdespijn niet meer ervaar, de leegte in mijn hart is weg en de foute mannen komen niet meer in mijn leven. Doordat ik de liefde in mezelf voel, zelfverzekerd ben, in contact sta met mijn gevoel en niet alleen weet dat ik waard ben, maar dit ook volledig voel; is er heel veel veranderd. Er komen heel veel leuke mannen op mijn pad, en het mooie is... Ik hoef niet meer te gaan voor de eerste de beste man die mij aandacht geeft. Ik heb alle tijd en ruimte om te kiezen voor een man die écht bij mij past. Dit geeft zo ontzettend veel rust, vertrouwen en geluk. 

Dit kan ook voor jou!

Het geluk in jezelf voelen

Als ik 10 jaar geleden had geweten wat ik nu weet en gevoeld had wat ik nu voel, had mijn leven er heel anders uit kunnen zien. Mijn verleden kan ik niet meer veranderen, maar mijn toekomst wel. In die toekomst wil ik graag heel veel vrouwen helpen, zodat het hun niet 10 jaar van je leven kost. Dit pad kan veel sneller en veel liefdevoller. 


Daarom ben ik me gaan specialiseren in liefdesthema's. Niet alleen omdat ik de kennis in huis heb door de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, maar ook omdat ik jouw gevoel herken. Daar waar jij nu in zit, daar heb ik ook in gezeten en daaruit is dit programma tot stand gekomen. 


Jouw leven gaat er na deze 9 maanden zo anders uit zien. Samen gaan we een innerlijke reis maken, waar jij jezelf weer leert kennen, in verbinding gaat staan met jezelf en liefde aan jezelf gaat geven. Waardoor je heel goed weet wie je bent, wat je wil en wat je verdient. Én hier ook naar handelt. Je staat namelijk in verbinding met jezelf, je kan weer echt op je intuïtie vertrouwen en je kent je grenzen. Omdat je zoveel liefde voor jezelf voelt, laat je daar ook niet meer overheen gaan. Je zult door deze innerlijke groei, partners aan gaan trekken die jou wél geven waar jij naar verlangt. Vanuit de verbinding met jezelf, kun je je nu gaan verbinden met de ander ❤️

Waarom gaat het steeds mis in de liefde

Je wil snel verandering! 

Helaas bestaat snelle verandering niet als het om persoonlijke ontwikkeling gaat. Hoe lang heb je erover gedaan om hier te komen? Hoe lang heeft het geduurd dat je bepaalde overtuigingen bent gaan geloven? In hoeveel patronen ben je al terecht gekomen en hoe lang hebben die bij elkaar geduurd? Hoe lang is het pad van deze liefdespijn voor jou al? 


Daar waar je niet in 1 dag gekomen bent, daar ben je ook niet in 1 dag uit. Gun jezelf dus de investering, de tijd en de ruimte, om je verleden te verwerken en te helen. Om je gedachten patroon te veranderen, je wonden te helen en meer zelfliefde te ontwikkelen. Allereerst omdat je dan zelf veel lekkerder in je vel zit, je veel meer liefde voor jezelf voelt en omdat je zult zien dat je zo betere partners aan gaat trekken. 


Wanneer je jezelf nu de investering, tijd & ruimte niet gunt, zal je over een jaar weer op deze pagina zitten omdat er niets is verandert in je leven. 


Wil je vandaag starten met jezelf wat meer liefde geven? Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor het 9-maanden 'Van liefdespijn naar gelukkig' zijn traject! 

Van liefdespijn naar gelukkig zijn traject

9 Maanden staat voor nieuw leven en dat is waar we in dit programma aan gaan werken. Je gaat je kind pijn helen, waardoor je de leegte los kan gaan laten en je je niet meer zo rot hoeft te voelen. In dit traject leer ik je hoe je dit doet door trainingen, krachtige opdrachten & oefeningen en transformerende hypno-en regressiemeditaties.


Ik leer je kijken naar jezelf, je verleden en je vorige relaties omdat het zo belangrijk is te herkennen hoe je huidige situatie, patronen en overtuigingen tot stand zijn gekomen. Er gaan zoveel kwartjes vallen wanneer je het begrijpt en zo creëer je ook een zachtheid naar jezelf. Vanuit de herkenning, kun je het gaan erkennen en leer ik je het trauma of kind pijn te verwerken en helen. Je leert hoe je de patronen waar je nu in vast loopt doorbreekt, en vervangt door patronen zodat je je lichter, fijner en gelukkiger gaat voelen. De rode draad in het traject is dat je door de tools die ik je aanreik (trainingen, opdrachten, werkboeken, meditaties en inspiratie) leert om weer in je gevoel en je lichaam te zijn. Hoe je zelfliefde ontwikkeld & voelt, hoe je op je plek blijft staan in een relatie zodat je je grenzen waarborgt en zodat je gaat ervaren hoe fijn het is wanneer je in een liefdevolle, gezonde en volwassen relatie zit.


Zie je het al voor je hoe dat voor jou zou zijn? Hoe dit zou voelen voor jou?  


Na dit traject, sta je in contact met jezelfvoel je de liefde voor jezelf en ben je blij met wie je in de spiegel ziet. Je weet niet alleen dat je het waard bent, je voelt dit ook. Je waarborgt je grenzen op een liefdevolle manier en je hebt de ander niet meer nodig om gelukkig te zijn. Hierdoor zul je zien dat automatisch de juiste partners op jouw pad komen. De frustrerende liefdespijn heb je verwerkt en achter je gelaten. Hierdoor sta je positief, open, gelukkig en weer vrij in het leven! Het voelt gewoon zoveel fijner op deze manier! Je bent in staat om een volwassen, gezonde en liefdevolle relatie aan te gaan. In de eerste plaats met jezelf en daarna natuurlijk ook met een partner!

Na deze training: 

 • Je durft je hart weer te openen, waardoor een gezonde relatie mogelijk is en je je lekker in je vel voelt
 • Je neemt afscheid van zelfdestructieve relaties, waardoor je zult zien dat je gezonde en liefdevolle relaties aan gaat
 • Je weet waar je kind pijn vandaan komt en hebt deze geheeld en verwerkt, waardoor het leven weer licht en liefdevol voelt
 • Je hebt verbinding met jezelf en voelt de liefde voor jezelf, waardoor je veel beter weet en aanvoelt wie een juiste partner voor je is
 • Je hebt geen partner meer nodig om je gelukkig te voelen, waardoor je niet meer afhankelijk bent en hierdoor kan kiezen voor de beste partner
 • Je bent in een relatie niet meer afhankelijk van de ander, waardoor je zelfverzekerd en krachtig bent en je zo voelt
 • Je weet en ziet je grenzen en kan deze liefdevol aangeven, zodat je altijd jezelf blijft in een relatie
 • Je herkent partners die niet goed voor jou zijn, en gunt jezelf alleen nog maar het beste 
 • Je weet je vrouwelijke energie (zachtheid) te voelen en te gebruiken, waardoor je milder bent naar jezelf en je liefdevol open kan stellen naar de ander

  Je patroon van liefdespijn is doorbroken! Je hebt verbinding met jezelf en vanuit deze verbinding zul je zien dat jij de liefdevolle, volwassen, gelijkwaardige en gelukkig relatie met de ander zal ervaren. 

SUZANNE

EINDELIJK IEMAND DIE WEET WAAR ZE OVER PRAAT

“Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd.


Zij heeft mij veel handvaten aangegeven hoe ik in een aantal situaties anders tegen iets aan kan kijken en ergens op een andere manier op kan reageren. In de toekomst zal ik zeker hier mijn voordeel mee hebben en op een liefdevollere manier met situaties omgaan.


Hoewel ik altijd een beetje sceptisch tegenover zoiets stond moet ik beamen dat
zo'n coaching van Myra toch een positieve wending heeft gegeven aan mijn leven."


Het transformerende 9-maanden programma van liefdespijn naar gelukkig zijn

Je doorloopt de volgende stappen: 

Module 1:patronen, OVERTUIGINGEN & je secundaire winst

- Wat zijn je relatiepatronen en wat kan je hiervan leren? 

- Begrijpen hoe je patronen & overtuigingen ontstaan? 

- Waar zit je innerlijke wond en waar komt die vandaan? 

- Hoe is je kind pijn ontstaan? 

- Wat is de secundaire winst van je gedrag?

- Je lasten loslaten

Hoe ontstaat gebrek aan zelfliefde

Module 2:Overlevingsmechanisme,
overlevingsstrategieën & triggers

- Wat zijn je overlevingsmechanisme & overlevingsstrategieën en wanneer zet je ze in? 

- Wat is je trigger in relaties?

- Hoe uit je trigger zich en heel je de wond die hieronder zit? 

- Leer met je trigger om te gaan

- De eerste stap naar het helen van je innerlijke wond

- Innerlijk kind werk

Module 3: rouwen, voelen, angsten & hechtingsstijlen 

- Rouwen; in contact komen met je gevoel en je emoties aangaan

- Lief zijn voor jezelf

- De ontwikkelstadia, parentificatie en de hechtingsstijlen

- De rust in jezelf vinden

Module 4: bindingsangst en/of verlatingsangst doorbreken

- Alles over bindingsangst

- Alles over verlatingsangst

- De dynamiek tussen bindingsangst en verlatingsangst

- Het antwoord op hoe je bindingsangst doorbreekt

- Het antwoord op hoe je verlatingsangst doorbreekt

- In contact met je innerlijk kind 

Module 5: codependentie & jezelf weer vinden

- Alles over codependentie (en hoe je het doorbreekt)

- Wie ben ik? -> in contact komen met jezelf

- Wie was je in je relaties en wat kun je hiervan leren? 

- Op je eigen plek blijven staan

Module 6: Innerlijke kinderen & delenwerk

- Je innerlijke kindsdelen

- Zo blijf je in je eigen cirkel staan

- Zelfliefde: je schaduwkanten omarmen

- Alles over relatieverslaving (en hoe je het doorbreekt)

- Alles over liefdesverslaving (en hoe je het doorbreekt)

Module 7: Zelfliefde en het openen van je hart

- Zelfliefde

- Zelfcompassie

- Kernkwadrant (wat spiegelt de ander jou?)

- Openen van je hart

- Verbinding maken met jezelf

- Schaamte en schuld loslaten

- Je 'restjes' opruimen

- Loslaten 

Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Module 8: grenzen, jouw systeem van herkomst & je vrouwelijke energie

- Jouw systemische 'last' van je familiesysteem loslaten

- Je grenzen weten en blijven bewaken

- Vergeven

- Communicatie

Heb ik verlatingsangst?

Module 9: met vertrouwen, kracht & liefde verder gaan

- Mindset & mindfullness

- De liefde aantrekken met de wet van de aantrekkingskracht

- Gezonde relaties aantrekken

- De hechtingsstijlen bij een ander herkennen (+ wat is een goede partner voor jou)

- Tools om in je nieuwe patroon vast te houden

- Geweldloze communicatie

- Jouw relatie potjes

technieken die in het traject worden toegepast:

- Innerlijk kind werk

- Hypnotherapie

- Regressietherapie

- Systeem therapie

- Innerlijk kindwerk

- Delenwerk

- NLP

- Mindfullness 

Nienke

Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten

"Helaas heb ik ruim 2 jaar een relatie met een narcistische, getrouwde man gehad die mij van alles beloofde, maar uiteindelijk niets waarmaakte.


Tussendoor verloor ik mijn eigenwaarde door me steeds verder naar hem te schikken en alle ellende die hij me toe wierp (manipulatie, liegen, uitschelden en boosheid) te slikken. 4 weken geleden was het echt klaar en was ik op.


Door jouw training zie ik mijn lessen en heb ik daarin ook stappen genomen. Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten.


Buiten dat ervaar ik rust. De meditaties zijn erg behulpzaam en helpen om dichter bij mijn gevoel te komen en blijven. 


Veranderen van de ander heeft dus geen zin. Al helemaal niet als hij denkt dat hij alles goed doet. Ik verander nu mezelf en geef mezelf de energie weer terug. Een erg heftige levensles en weg maar ik kom er wel!"

Samen starten

Je start net voor of na de zomer, met een groep met gelijkgestemde vrouwen. Het is zo fijn om dit proces samen met anderen aan te gaan, zodat je er niet alleen voor staat. Je krijgt steun van vrouwen die door hetzelfde proces heen gaan en je kunt elkaar supporten.


Je krijgt iedere maand trainingen in een de "Mary I Academy". Je kunt deze trainingen ieder moment vanuit huis bekijken, wanneer het jou uitkomt. Ook krijg je online workshops, zodat je begeleidt wordt wanneer je de oefeningen doet. 


Daarnaast hebben we vaste momenten waar we (online) samen komen, jij je vragen kunt stellen, je kan connecten met gelijkgestemden en je support voelt. In deze besloten Community kun jij 7 dagen in de week steun en support krijgen van de groep. Ook kun je hier je vragen aan mij stellen. 


Om nog meer de diepte in te gaan, krijg je in het VIP traject persoonlijke begeleiding van mij, in een kleine groep.

Some small content boxes

9 maanden lang iedere maand nieuwe trainingen, werkboeken en oefeningen
regressie-en hypno meditaties voor innerlijk kindwerk
iedere maand 2 online Coach Q&A's waar je persoonlijk vragen kan stellen en persoonlijk advies krijgt
3 live trainingsdagen! 

ERvaringen van vrouwen die mijn andere trainingen hebben gevolgd:

Chyntia

“Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.“

Maaike

"Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  


Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. 

De live dag was ook erg gezellig en leerzaam. Ik zou zeker de training aanraden.“

Chrystel
"Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.

Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training.

Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”

ann

"De training heeft mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 


Voor alle vrouwen die de training misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent?


Gun jezelf dan deze training van Myra. Zij helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf.” 

Prijzen & inhoud

Groepstraject

meest gekozen pakket

€2.497
€ 1.997,-
        • Online Academy: Je krijgt 9 maanden lang, iedere maand nieuwe videolessen waardoor je leert je patroon te van liefdespijn te doorbreken t.w.v. €997 

       • Iedere maand krijg je een nieuwe hypno of regressie meditatie zodat je bijvoorbeeld je kindwonden gaat helen t.w.v. €427

       • Iedere maand minimaal 1 opgenomen online workshop waardoor je op een diepere laag de opdrachten gaat doen t.w.v €247

       • Iedere maand krijg je een nieuw werkboek, oefeningen en opdrachten waardoor je wat je geleerd hebt ook écht in de praktijk gaat brengen t.w.v. €350

       • Als bonus krijg je 2 jaar toegang tot bovenstaande content! 

       • Iedere maand krijg je 2x live online groepscoaching Q&A waar je persoonlijk vragen aan mij kan stellen en coaching krijgt t.w.v. €997

       • 3 onlive trainingsmiddagen: patronen doorbreken, zelfliefde & mindset t.w.v. €597

       • Als bonus krijg je 2 jaar toegang tot bovenstaande content! 
      • Besloten geheime Community waar je met elkaar kan delen, vragen kunt stellen en inspiratie op doet. Ook kun je hier 24/7 vragen aan mij stellen. Hier kunnen alleen de deelnemers in, niemand anders t.w.v. ONBETAALBAAR

       TOTALE WAARDE: meer dan €3.000 + onbetaalbare Community

       SPECIALE PRIJS: €1.997 (kan ook in termijnen)

VIP Traject

Meeste begeleiding

€6.497
€ 5.497,-
     • Online Academy: Je krijgt 9 maanden lang, iedere maand nieuwe videolessen waardoor je leert je patroon te van liefdespijn te doorbreken t.w.v. €997

    • Iedere maand krijg je een nieuwe hypno of regressie meditatie zodat je bijvoorbeeld je kindwonden gaat helen t.w.v. €427

    • Iedere maand minimaal 1 opgenomen online workshop waardoor je op een diepere laag de opdrachten gaat doen t.w.v €247

    • Iedere maand krijg je een nieuw werkboek, oefeningen en opdrachten waardoor je wat je geleerd hebt ook écht in de praktijk gaat brengen t.w.v. €350

    • Als bonus krijg je 2 jaar toegang tot bovenstaande content!

    • Iedere maand krijg je 2x live online groepscoaching Q&A waar je persoonlijk vragen aan mij kan stellen en coaching krijgt t.w.v. €997

    • 3 onlive trainingsmiddagen: patronen doorbreken, zelfliefde & mindset

    • Als bonus krijg je 2 jaar toegang tot bovenstaande content! 
   • Besloten geheime Community waar je met elkaar kan delen, vragen kunt stellen en inspiratie op doet. Ook kun je hier 24/7 vragen aan mij stellen. Hier kunnen alleen de deelnemers in, niemand anders t.w.v. ONBETAALBAAR

   • 3 live trainingsmiddagen t.w.v. €750

   • 5 live ademsessies t.w.v. €500

   • 3-daagse liefdes retraite t.w.v. €1.000

   • 6 therapeutische 1-op-1 sessies van Myra t.w.v. €900

   • Onbeperkt tussentijds appen voor vragen & advies t.w.v. onbetaalbaar

   • Iedere maand een emergency calls voor extra advies & steun t.w.v. onbetaalbaar

    TOTALE WAARDE: €6.000 + onbetaalbare Community   • SPECIALE PRIJS: €5.497 (kan ook in termijnen)

ERvaringen van vrouwen die mijn trainingen hebben gevolgd:

CHANTAL

"Wat ik heel erg graag wil is mijn ex loslaten. De tijd aan mezelf spenderen en aan mijn zoon. Er zijn 5 jaar voorbij, waarvan 2 jaar op eieren lopen en 3 jaar advocaten, rechtszaken, onder toezicht stelling.


Het was vreselijk! Jouw training kwam op het juiste moment voorbij.


Door de training heb ik allerlei stadia doorgemaakt: Woede, verdriet, boosheid, vragen waarom, twijfelen aan mezelf. 


Natuurlijk denk ik nog aan mijn ex. Maar verder zo ontzettend veel minder. Zo fijn!


Ik ben veranderd. Ik ben gegroeid. Dankjewel."

Brigitte

"De training loslaten van mijn ex heeft me zo ontzettend geholpen. Ik heb er zo veel aan gehad en er zoveel van geleerd. 


Myra legt alles zo goed en duidelijk uit. Had ik dit maar maanden eerder gedaan dan had het me zoveel verdriet en ongelukkig gevoel bespaard gebleven.


Op moment zit ik zo veel beter in mijn vel. Ik heb veel over mezelf geleerd en veel nieuwe inzichten gekregen. Daarom ga ik ook nog verder met de nieuwe training time for me om nog meer te groeien.


In ieder geval hartelijk dank voor deze training. En ik kijk weer uit naar de volgende training!"

Chantal

"Ik zou het zeker aanraden om de training te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf, maar ook hoe je dit positief kunt veranderen.


In plaats van in boosheid te blijven, haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan.


Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jou tot nieuwe inzichten te brengen."

C v/d H

“Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan.


Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden.

Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed.


Elke vrouw zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

Marit

"Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en hierdoor meer tijd aan mezelf te besteden. Mijn grootste inzicht is dat ik nu weet waar mijn reacties op situaties vandaan komen en hoe ik dit kan aanpassen in positieve zin.


Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat mijn kijk op situaties anders is geworden.


Deze training heeft mij geleerd dat je van jezelf mag houden, want alleen op die manier kan je een nog leuker persoon zijn voor je omgeving maar vooral voor jezelf.


Door de verhalen van de andere vrouwen voelde ik mij niet alleen met mijn gevoel. Het was fijn om erkenning te krijgen en gehoord te worden zonder dat er meteen een oordeel over je was.”

Natasja

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles.


Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken.


Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”

Herma
"Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed.


Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb.

Het komt goed. Het is goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken.


Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen."
Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Over mij

Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben een vrouw die -waarschijnlijk net als jij- fouten heeft gemaakt, maar hier altijd van wilt leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook erg belangrijk voor me. Ik lees veel boeken over dit onderwerp en ben altijd wel met een training, cursus of opleiding bezig. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed. 

Ik startte mijn eerste bedrijf in 2014: Happy Single Moms, waar ik alleenstaande moeders begeleide in het loslaten van hun ex en doorbreken van patronen. Omdat ik me niet wilde beperken tot alleenstaande moeders, ben ik in 2020 met Mary I gestart. Ik help vrouwen hun patroon van liefdespijn te doorbreken zodat je weer helemaal gelukkig met zichzelf én de liefde te zijn. 


Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind  om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach & therapeut, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen en Mindfullness. Ik ben therapeutisch opgeleid, wat wilt zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het verwerken van je verleden en ik veel werk met het helen en verwerken van je kind pijn.  


Ik beheers meerdere coachtechnieken, zoals: zoals NLP, hypnotherapie, regressietherapie en systemisch werken. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt.


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

arrow_drop_up arrow_drop_down