Over Myra

Mijn naam is Myra

Founder van Liefdespijn Experts Mary I, Liefdespijn Expert, Coach & Therapeut. Maar dit is wat ik doe, niet wie ik ben. 


Ik ben een vrouw. Een zachte vrouw, maar ook een hele sterke en krachtige vrouw. Ik ben eerlijk, direct en kan soms confronterend zijn, maar altijd vanuit liefde. En van die liefde, daar heb ik heel veel van. Liefde voor mezelf, liefde voor mijn dochter, liefde voor mijn vrienden en familie, liefde voor mijn klanten en zelfs liefde voor mensen die ik niet eens ken. 


Ik ben ambitieus, ik wil altijd groeien en ik ben dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben eigenwijs en ik kan niet goed tegen autoriteit. Daarom past het ondernemerschap ook goed bij me. Ik doe mijn eigen ding en hier kan ik zo ontzettend veel creativiteit in kwijt, wat ik heerlijk vind. 


Iets wat typisch "mij' is maar wat niet veel mensen zien: ik maak graag gekke liedjes, waar de zinnen op elkaar rijmen en ik zo "zing" wat ik wil zeggen. Het slaat nergens op, maar wel leuk ;) Extra leuk dat mijn dochter dit van mij heeft overgenomen en we dit gezellig samen doen. Want dat is ook wat ik ben: een liefdevolle en gelukkige moeder van een prachtige dochter. 

Mijn leven

Mijn leven lijkt van de buitenkant "perfect" te zijn geweest. Vader, moeder, broertje, hond, mooi huis, leuke vakanties en ik heb alle mogelijkheden gekregen. Maar van binnen gingen er hele andere dingen schuil. Ik ben opgegroeid met een moeder die groot trauma met zich meedroeg en een vader die vanuit zijn pijn hard en veel werkte om ons een goed leven te geven. Ik hou zielsveel van mijn ouders en ik weet dat zij alles hebben gedaan waartoe zij in staat waren. Maar de lading die zij droegen, is op mij overgedragen waardoor ik veel pijn heb gevoeld als kind. Met als gevolg dat ik in mijn hoofd geschoten ben, het contact met mijn gevoel al vroeg heb verbroken en niet heb geleerd om zelfliefde te ontwikkelen. Vanaf mijn 15e werd ik depressief en deed het leven continue pijn. Deze depressies heb ik 15 jaar (op en aan) ervaren. Het leven was zwaar en ik voelde me alles behalve gedragen. 
Coach Amsterdam

De liefde

Het gevolg was dat ik één rode draad had in mijn leven: het lukte niet in de liefde. Bindingsangst, verlatingsangst, codependentie, foute mannen, emotioneel onbereikbare mannen, gewelddadige mannen en ronduit onbeschofte mannen. Toen ik er op 32 jarige leeftijd ongewild alleen voor kwam te staan met mijn pasgeboren baby, volgde een lange periode van heel veel pijn, verdriet en frustratie. Tot ik mijn dochter steeds vaker boos zag kijken en me realiseerde: zij is niet boos, ik ben dat en dat neemt zij over. Toen ging de knop om! 

"Ja maar...."

Weet je, het is gemakkelijk om in de "ja maar" te blijven hangen. Al lijkt het op dat moment dat het écht de waarheid is. Wanneer ik voor deze woorden zou hebben gekozen, dan had mijn leven er heel anders uitgezien. Want... Ja maar, ik ben alleenstaande moeder zonder enige steun van de vader. Ja maar, mijn familie woont aan de andere kant van het land, dus ik sta er alleen voor. Ja maar, ik ben 15 jaar depressief geweest en ik heb zoveel pijn in mijn leven gehad. Ja maar, ik ben bedrogen door de vader van mijn kind. Ja maar, mijn leven is echt heel zwaar. Ja maar, ja maar, ja maar... 


Er zijn altijd genoeg redenen te bedenken om er niet voor te gaan. Maar wat is die ene reden om er wél voor te gaan....? 

MAAK VAN JE SHIT EEN HIT

Een mooie zin die ik Ali B ooit hoorde zeggen. En zo is het bij mij ook gegaan: ik maakte van mijn shit een hit. Eerst ging ik keihard met mijzelf aan de slag. Coaches, therapeuten en héél veel persoonlijke ontwikkeling in de vorm van cursussen, trainingen, boeken en online programma's. Zo werd ik de ervaringsdeskundige die van (heel veel) liefdespijn, naar gelukkig zijn ging. Ik weet dat het voor de vrouwen die ik help enorm ondersteunend is dat ik hun pijn ken en hieruit geklommen ben. Maar omdat ik meer wilde zijn dan ervaringsdeskundige, ben ik verschillende opleidingen gaan volgen om mijn kennis als ervaringsdeskundige ook te kunnen onderbouwen.


Vanuit hier heb ik Liefdespijn Experts Mary I opgezet. Een prachtig instituut wat vrouwen helpt om hun patroon van liefdespijn te doorbreken, zodat ze weer helemaal gelukkig met zichzelf én de liefde zijn! 

Mijn kennis

Ik heb een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Vanaf mijn 22ste ben ik al bezig om mezelf steeds beter te leren kennen en te ontwikkelen. Ik liet me coachen, ging veel naar seminars en trainingen, deed retraites en ik heb talloze boeken gelezen en video's gekeken over persoonlijke ontwikkeling. Ik heb tienduizenden euro's in mijn ontwikkeling geïnvesteerd en al die kennis heb ik programma's omgezet, zodat jij sneller en veel goedkoper daar kan komen, waar ik nu ben. 


Ik ben er trots op dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik vrouwen mag helpen met issues waar ik zelf ook doorheen ben gegaan. Hierdoor kan ik de vrouwen die ik coach niet alleen helpen vanuit mijn vakkennis, maar ook vanuit mijn eigen ervaring. 


In de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen coachen en trainen. Dit doe ik live en via verschillende online trainingen die ik ontwikkeld heb. Bekijk hier ook alle testimonials

Opleidingen die ik (o.a.) gevolgd heb:

NLP

MULTIDISCIPLINAIR COACH & THERAPEUT

SYSTEMISCH ONLINE COACHEN

Van leed naar liefde methode

HUIDIG: Systeem coach 

Hier help ik jou mee

Loslaten van
je ex

Geen foute
mannen meer

Van liefdespijn naar gelukkig zijn