arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Mary I

Women & Love

Hoe het begon... 

De liefde is zo mooi, zo heerlijk en zo fijn. Maar ook zo pijnlijk, zo verdrietig en soms destructief. Voor sommigen gaat het hun hele leven voor de wind. Maar sommige vrouwen struggelen als het op de liefde aankomt. Alles goed voor elkaar... Maar ze voelen zich ongelukkig in de liefde. Zo voelde ik me een hele lange tijd ook. Altijd maar die verkeerde man. Of een goede man, maar geen goede relatie.


Tranen met tuiten heb ik gehuild. Ik heb me zo intens ongelukkig gevoeld. Waarom lukt het nou nooit? Totdat... ik dat niet meer voelde en niet meer zo dacht. En nee, dat kwam niet door een man. Dat kwam door mezelf. Want uiteindelijk draait het niet om die man, maar om jezelf. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat is niet over 1 nacht ijs gegaan. Jaren aan coaching, persoonlijke ontwikkeling, boeken lezen, met mezelf aan de bak gaan en vooral doen!


Toen ik het geluk in mezelf gevonden had (ook zo'n verschrikkelijke cliché zin, maar wel zo verschrikkelijk waar) ben ik opleidingen gaan volgen om ook andere vrouwen te helpen. In 2018 mocht ik mezelf daarom officieel coach noemen.


De rode draad die ik zag bij de vrouwen die bij me kwamen: struggles in de liefde. Meestal veroorzaakt door de kind pijn die ze nog met zich mee dragen en daardoor nooit de juiste liefde aantrekken of in relaties terecht komen die niet goed voor ze zijn. Zoveel verdriet heb ik gehad en damn wat had mijn leven er de afgelopen 10 jaar anders uitgezien, wanneer ik wist wat ik nu weet.En vooral, voel wat ik nu voel. 


Ik ben dankbaar voor mijn lessen, maar ik hoop dat ik vrouwen die 10 jaar kan besparen waardoor zij veel eerder gelukkiger met zichzelf zijn en de liefde aantrekken.

Coach Amsterdam

Mijn naam is Myra de Wildt, coach & therapeute en founder van Mary I. Mary is een verbastering van mijn eigen naam en de 'I' staat waar het in het engels ook voor staat 'ik'. Omdat het belangrijkste in het vinden van de juiste liefde is, de liefde voor jezelf is. Daarnaast wilde ik een 'Sexy and de City' achtige naam hebben, omdat dat voor mij de juiste vibe geeft voor wat ik doe. 


De liefde.... Is er iets zo complex als dat? Maar ook zo fijn! Het kan je de hoogste pieken geven, maar helaas ook de diepste dalen. Liefde betekent voor veel mensen enkel de liefde van een ander. Voor mij is de liefde twee-delig en bestaat die allereerst uit liefde voor jezelf en daarnaast uit de liefde van een ander. Maar vaak wanneer de liefde voor jezelf er nog niet helemaal is, blijft een liefdesrelatie met een ander maar mislukken. Daar wil ik jou graag mee helpen. 


Waar je nu staat, heeft heel veel te maken met wat je als kind hebt meegemaakt. Je zogenaamde "blauwdruk" wordt gemaakt wanneer je tussen de 0-7 jaar oud bent. Trauma's (en voor een kind kan het al traumatisch zijn wanneer je bijvoorbeeld onvoldoende aandacht van één van je ouders krijgt) sla je op in je systeem en op basis van wat je meemaakt, creëer je overtuigingen voor jezelf. Deze overtuigingen zorgen voor patronen die je je hele leven mee blijft maken. Patronen die je vaak ongelukkig maken. 


Je gaat over je grenzen heen, je treft de verkeerde man, je geeft jezelf onvoldoende tijd & aandacht, je voelt je snel afgewezen en ga zo maar door. 


Gelukkig kan het ook anders. Ik help je met inzichten te krijgen waar jouw overtuigingen en patronen vandaan komen. Wanneer je weet hoe deze ontstaan zijn, kun je je emoties verwerken, ga je milder naar jezelf zijn en stappen gaan zetten om je patronen te doorbreken. Zo verwerken we samen jouw verleden en richten we op een betere toekomt. 


Geluk in de liefde, jouw liefde! 

maak vast kennis met mij: 

Loslaten van
je ex

Geen foute
mannen meer

Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Mijn kennis

Ik heb een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Vanaf mijn 22ste ben ik al veel bezig om mezelf steeds beter te leren kennen en te ontwikkelen. Ik liet me coachen, ging veel naar seminars en trainingen, deed retraites en ik heb talloze boeken gelezen en video's gekeken over persoonlijke ontwikkeling. Mijn favoriete boek is "Liefdesbang" waardoor ik ontzettend veel geleerd heb over verlatingsangst. En mijn favoriete inspirator is Tony Robbins, die ik in 2017 ook live in Londen mee heb mogen maken. 


Ik ben er trots op dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik vrouwen mag helpen met issues waar ik zelf ook doorheen ben gegaan. Hierdoor kan ik de vrouwen die ik coach niet alleen helpen vanuit mijn vakkennis, maar ook vanuit mijn eigen ervaring. 


Hiernaast ben ik ook moeder van een prachtige dochter van 7 jaar. Samen wonen wij in Amsterdam. Mijn eerste bedrijf Happy Single Moms richtte ik in 2014 op om alleenstaande moeders zoals ikzelf te ondersteunen. Omdat er steeds meer vrouwen zonder kinderen ook op mijn pad kwamen en ik mezelf niet continu wilde identificeren met alleenstaande moeder zijn, richtte ik in 2020 "Mary I" op. Mijn praktijk voor coaching & therapie voor vrouwen die willen groeien in de liefde. 


In de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen coachen en trainen. Dit doe ik live en via verschillende online trainingen die ik ontwikkeld heb. 

Opleidingen die ik gevolgd heb:

HRM(Hogeschool van arnhem & Nijmegen)
NLP (HOGESCHOOL VAN ARNHEM & NIJMEGEN)
MULTIDISCIPLINAIR COACH/THERAPEUT (VOV OPLEIDINGEN)
SYSTEMISCH ONLINE COACHEN (HYLKE BONNEMA)