Over Mary I

Women & Love

Hoe het begon... 

De liefde is zo mooi, zo heerlijk en zo fijn. Maar ook zo pijnlijk, zo verdrietig en soms destructief. Voor sommigen gaat het hun hele leven voor de wind. Maar sommige vrouwen struggelen als het op de liefde aankomt. Alles goed voor elkaar... Maar ze voelen zich ongelukkig in de liefde. Zo voelde ik me een hele lange tijd ook. Altijd maar die verkeerde man. Of een goede man, maar geen goede relatie.


Tranen met tuiten heb ik gehuild. Ik heb me zo intens ongelukkig gevoeld. Waarom lukt het nou nooit? Totdat... ik dat niet meer voelde en niet meer zo dacht. En nee, dat kwam niet door een man. Dat kwam door mezelf. Want uiteindelijk draaide het niet om die man, maar om mezelf. Maar om jezelf te veranderen dat is makkelijker gezegd dan gedaan. En dat lukt niet van de ene op de andere dag. Ik heb me jaren laten coachen, heb me persoonlijk verder ontwikkeld, veel boeken gelezen, met mezelf aan de bak gaan en vooral doen wat je leert!


Toen ik het geluk in mezelf gevonden had (ook zo'n verschrikkelijke cliché zin, maar wel zo verschrikkelijk waar) ben ik verdere opleidingen gaan volgen waarmee ik ook andere vrouwen zou kunnen helpen. In 2018 mocht ik mezelf daarom officieel coach noemen.


De rode draad die ik zag bij de vrouwen die bij me kwamen; ze ondervonden allen struggles in de liefde. Meestal veroorzaakt door de kind pijn die ze nog met zich mee dragen en waardoor ze nooit de juiste liefde aantrekken of in relaties terecht komen die niet goed voor ze zijn. Zoveel verdriet heb ik zelf gehad en damn wat had mijn leven er de afgelopen 10 jaar anders kunnen uitzien, wanneer ik had geweten wat ik nu weet. En vooral als ik me had kunne voelen zoals ik me nu voel. 


Ik ben dankbaar voor mijn lessen, maar ik hoop dat ik vrouwen die ongelukkige 10 jaren kan besparen waardoor zij veel eerder gelukkiger met zichzelf zijn en de ware liefde aantrekken.

Coach Amsterdam

Mijn naam is Myra de Wildt, coach & therapeute en founder van Mary I. Mary is een verbastering van mijn eigen naam en de 'I' staat waar het in het engels ook voor staat 'ik', omdat het belangrijkste in het vinden is, de liefde voor jezelf is. Daarnaast wilde ik een 'Sex and de City' achtige naam hebben, omdat dat voor mij een juiste vibe geeft. 


De liefde.... Is er iets zo complex als dat? Maar ook zo fijn! Het kan je de hoogste pieken geven, maar helaas ook de diepste dalen. Liefde betekent voor veel mensen enkel de liefde van een ander. Voor mij is de liefde tweeledig en bestaat die allereerst uit liefde voor jezelf en daarnaast uit de liefde van een ander. Maar vaak wanneer de liefde voor jezelf er nog niet helemaal is, blijft een liefdesrelatie met een ander maar mislukken. Om daar verandering in te brengen, wil je er graag mee helpen. 


Waar je nu staat, heeft heel veel te maken met wat je als kind hebt meegemaakt. Je zogenaamde "blauwdruk" wordt gemaakt wanneer je tussen de 0-7 jaar oud bent. Trauma's (en voor een kind kan het al traumatisch zijn wanneer je bijvoorbeeld onvoldoende aandacht van één van je ouders krijgt) sla je op in je systeem en op basis van wat je meemaakt, creëer je overtuigingen voor jezelf. Deze overtuigingen zorgen voor patronen waarmee je je hele leven wordt geconfronteerd. Patronen die je vaak ongelukkig maken. 


Je gaat over je grenzen, je treft de verkeerde man (of mannen), je geeft jezelf onvoldoende tijd en aandacht, je voelt je snel afgewezen en ga zo maar door. 


Gelukkig kan het ook anders. Ik help je inzichten te geven zodat je er zelf achter komt waar jouw overtuigingen en patronen vandaan komen. Wanneer je weet hoe deze ontstaan zijn, kun je je emoties verwerken, ga je milder naar jezelf zijn en leer je stappen te zetten waarmee je patronen kunt doorbreken. Zo verwerken we samen jouw verleden en kun je je richten op een betere toekomt. 


Geluk in de liefde, jouw liefde! 

maak alvast kennis met mij: 

Loslaten van
je ex

Geen foute
mannen meer

Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Mijn kennis

Ik heb een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Vanaf mijn 22ste ben ik al bezig om mezelf steeds beter te leren kennen en te ontwikkelen. Ik liet me coachen, ging veel naar seminars en trainingen, deed retraites en ik heb talloze boeken gelezen en video's gekeken over persoonlijke ontwikkeling. Mijn favoriete boek is "Liefdesbang" waardoor ik ontzettend veel geleerd heb over verlatingsangst. En mijn favoriete inspirator is Tony Robbins, die ik in 2017 ook live in Londen mee heb mogen maken. 


Ik ben er trots op dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik vrouwen mag helpen met issues waar ik zelf ook doorheen ben gegaan. Hierdoor kan ik de vrouwen die ik coach niet alleen helpen vanuit mijn vakkennis, maar ook vanuit mijn eigen ervaring. 


Daarnaast ben ik ook moeder van een prachtige dochter van 7 jaar. Samen wonen wij in Amsterdam. Mijn eerste bedrijf Happy Single Moms richtte ik in 2014 op om alleenstaande moeders - wat ik zelf toen ook was- te ondersteunen. Omdat er ook steeds meer vrouwen zonder kinderen op mijn pad kwamen en ik mezelf niet continu wilde identificeren met alleenstaande moeders, richtte ik in 2020 "Mary I" op. Mijn praktijk voor coaching & therapie voor vrouwen die willen groeien in de liefde. 


In de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen coachen en trainen. Dit doe ik live en via verschillende online trainingen die ik ontwikkeld heb. 

Opleidingen die ik gevolgd heb:

HRM(Hogeschool van arnhem & Nijmegen)
NLP (HOGESCHOOL VAN ARNHEM & NIJMEGEN)
MULTIDISCIPLINAIR COACH/THERAPEUT (VOV OPLEIDINGEN)
SYSTEMISCH ONLINE COACHEN (HYLKE BONNEMA)
arrow_drop_up arrow_drop_down