arrow_drop_up arrow_drop_down

Yes, gratis! 

Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Facebook Groep "VAN LIEFDESPIJN NAAR GELUKKIG ZIJN"

Op Facebook is een mooie groep met vrouwen net zoals jij die vaker aanlopen tegen liefdespijn. Het leek me mooi deze vrouwen met elkaar te verbinden en in een groep (bijna) dagelijks waardevolle inspiratie en tips te delen over de liefde. Je bent van harte welkom om lid te worden!  

Masterclass "van liefdespijn naar gelukkig zijn"

Je leert je relatiepatronen herkennen en ontdekt hoe het komt dat je steeds in dezelfde patronen terecht komt. Je gaat meer begrijpen over bindingsangst, verlatingsangst, relatie- en liefdesverslaving. En ik deel hét geheim hoe je een gezonde, volwassen en liefdevolle relatie krijgt. 

de gratis Masterclass "Loslaten van je ex" 

Wil je graag je ex loslaten? Speciaal voor vrouwen die hun ex vast blijven houden en op deze manier niet goed verder kunnen met hun leven, heb ik een gratis Masterclass ontwikkeld, waar je de 7 stappen van loslaten leert zodat het leven weer om jou gaat draaien. 

Geen foute mannen meer

{bijna gratis} HET ebook "GEEN FOUTE MANNEN MEER"

{Bijna gratis} Wil je weten hoe het komt dat de 'foute' man altijd maar op jouw pad lijkt te komen? En wil jij er ook achter komen, hoe je dit vanaf nu gaat voorkomen? In dit online boek, neem ik je mee in de 5-stappen die ervoor gaan zorgen dat de 'foute' mannen uit jouw leven verwijderd worden. 

Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Gratis