Gratis training 31 jan, 1&2 feb: DOORBREEK je PATROON VAN LIEFDESPIJN

  • Je weet waarom je steeds in dezelfde relatiepatronen terecht blijft komen
  • Je weet hoe je bindingsangst, verlatingsangst, en/of codependentie overwint
  • Je weet hoe je betere partners aan gaat trekken
  • Je ontdekt dé methode waardoor je een volwassen, gezonde en liefdevolle relatie aan kan gaan


GRATIS TRAINING 31 JAN, 1&2 FEB: DOORBREEK JE PATROON VAN LIEFDESPIJN

Leer hoe je een gezonde & liefdevolle relatie gaat hebben, met jezelf én met een ander!

Wat ga je leren? 

Dag 1 maandag 31 januari 20.30: Krijg antwoord op de vraag hoe het komt dat je vaker in dezelfde relatiepatronen terecht blijft komen. Herken je eigen patroon in je huidige of voorgaande relatie en ontdek hoe je deze doorbreekt. 


Dag 2 dinsdag 1 februari 20.30: Leer wat bindingsangst, verlatingsangst, codependentie, liefdesverslaving en relatieverslaving is. Je komt erachter of jij hier last van heb en hoe je dit gaat doorbreken. 


Dag 3 woensdag 3 februari 20.30 uur of donderdag 4 februari 20.30 uur: Ik geef je dé methode die direct zorgt voor gezonde & liefdevolle relaties. Leer meer over je innerlijke kind en hoe deze gaat zorgen voor een liefdevolle & gezonde relatie met jezelf en een ander.

Marion

Echt een super training

"Blijf doen wat je doet. Echt een super training, ik zou het iedereen aanraden. Het is fijn om naar je te luisteren, je praat helder, je weet de aandacht te behouden en de content is ook nog eens super interessant. Het werken met het werkboek is ook top. Ik heb dit wel eerder geprobeerd maar hield het meestal maar 1 dag vol. Nu toch alle vier de dagen gekeken en het werkboek ingevuld. Dus qua motivatie en inspiratie écht de moeite waard geweest."

Agnes

ik heb Direct mijn toxic relatie verbroken

"Ik wil je ook persoonlijk nog bedanken, want deze online trainingen hebben binnen die paar dagen al heel veel betekend voor mij; naast de inzichten en het aanbod, zag ik in dat de verhouding met een man die ik nu heb, super toxic was. Ik heb hem woensdag gedag gezegd en voor mezelf gekozen, het klopte allemaal...  het leidde nergens toe, en ik liet het gebeuren! "

Zij volgden deze training al: 

Ik ben heel dankbaar voor deze trainingen

"Ik wil je hartelijk danken voor de fijne trainingen van de afgelopen dagen, ik heb er heel veel van geleerd en een nog beter zicht gekregen op mijn innerlijke kindstukken die ik moet helen en wat voor impact dit nu nog heeft. Ik vond de werkboeken heel fijn om dingen op een rijtje te zetten en tot inzichten te komen. Echt ontzettend dankbaar dat je deze trainingen gegeven hebt!"

Bonny
Ik ben verrast door de inzichten die ik heb gekregen

"Dank je wel, Myra, voor de cursus die ik online bij je kon volgen. Het valt prachtig samen met andere dingen die ik doe op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Vooral het deel over het innerlijk kind en hoe heling daarvoor heilzaam is hoe ik nu leef en reageer; doorbreken van patronen en overtuigingen die mij niet meer dienen.


Ik was verrast door een aantal inzichten die ik daarvoor niet had (ook niet naar keek) over mijn kinderjaren en hoe ik groot gebracht ben. En dank je voor de persoon die je bent, met bezieling, ontspannenheid, kunde en het bereid zijn om je eigen ervaring te delen. Nogmaals, dank je wel!"

Mathilde
Ik had deze inzichten onmogelijk zelf naar boven kunnen krijgen
"Ik heb bij Myra de masterclass gevolgd van liefdespijn naar gelukkig zijn. De inzichten die ik van haar heb gekregen in die vier trainingen had ik onmogelijk zelf naar boven kunnen krijgen. We zijn ons vaak niet bewust van de patronen doe we als kind met ons mee dragen, maar doordat Myra haar eigen  verhaal verteld zonder oordeel. Word je bewust van iets wat je jaren doet. Daarbij geeft ze jou het gevoel dat ze je ziet en hoort. En heeft ze aandacht voor iedereen! Myra je bent een topper!! Veel liefs Angela"
Angela

Zij volgde deze training al: 

Meer inzichten dan een half jaar coaching

"Afgelopen jaar heb ik een half jaar coaching gehad, maar ik kreeg meer inzichten in deze 4 avonden dan tijdens een half jaar coaching."

Melissa

Het is een geschenk dat je dit aanbiedt

"Bedankt Myra. Het is een geschenk dat je dit aanbiedt. Vanuit jouw levenservaring, die je pijn gebracht heeft en ook vooruit gebracht heeft, deel je je wijsheid en liefde met andere vrouwen. Je bent een inspiratie! Ik ben je oprecht heel dankbaar ♥️"

Naomi
Wat een geweldige week!
"Ik vond het een geweldige week en mis het echt! De training heeft veel met mij gedaan!"
Simone

31 januari t/m 2 februari

De 3 verschillende trainingen vinden iedere dag live plaats om 20.30 uur in de Facebook Groep (of via je mail). Je kunt ze ook achteraf kijken, maar het is natuurlijk super wanneer je er live bij bent. Je krijgt die week dus 4 verschillende trainingen van mij. Dit doe je gewoon vanuit huis. Lekker makkelijk! 


Maandag 31 januari
20.30 uur live training

Dinsdag 1 februari
20.30 uur live training

Woensdag 2 februari
20.30 uur live training
(& herhaling donderdag 3 februari 20.30 uur)


Je kunt na alle trainingen ook vragen stellen.


De trainingen duren ongeveer 1 uur, de 3e training duurt iets langer, maar dit is tevens de belangrijkste training (hier kun je ook bij zijn wanneer je dag 1 en/of dag 2 gemist hebt). Gun jezelf deze tijd. Het is echt een mooi cadeautje wat je jezelf geeft. Kijk wat Marion schreef na de training: 


"Ik heb dit wel eerder geprobeerd maar hield het meestal maar 1 dag vol. Nu toch alle vier de dagen gekeken en het werkboek ingevuld. Dus qua motivatie en inspiratie écht de moeite waard geweest."


Je kunt de live opname van de training t/m zaterdag 5 februari bekijken. Je haalt het meeste uit de training door er live bij aanwezig te zijn, omdat je dan ook vragen aan me kunt stellen. 


Heb je geen FB? Geen probleem, stuur me een e-mail nadat je je ingeschreven hebt, en dan zorg ik ervoor dat je de video's iedere dag krijgt! 

Schrijf je gratis in en zet het meteen in je agenda!

Van 31 januari t/m 2 februari, geef ik deze training helemaal gratis. Zorg dat je erbij bent, zodat je jouw patroon van liefdespijn doorbreekt en klaar bent voor een liefdevolle & gezonde relatie! 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed.


Liefdespijn Experts MaryI is de naam van mijn praktijk waar ik vrouwen help uit hun patroon van liefdespijn te komen, zodat ze weer helemaal gelukkig met zichzelf én de liefde gaan zijn. 


Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind  om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen, Van leed naar liefde therapeut en Mindfullness. Ik werk met technieken zoals innerlijke kindwerk, hypno-en regressietherapie, systemisch werken en mindfullness. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop.


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

Coach Amsterdam

Schrijf je gratis in en zet het meteen in je agenda!

Zorg dat je erbij bent, zodat je jouw patroon van liefdespijn doorbreekt en klaar bent voor een volwassen, liefdevolle & gezonde relatie! 
Van liefdespijn naar gelukkig zijn
arrow_drop_up arrow_drop_down