Wil je leren je ex los te laten?

Ontdek dé STAPPEN VAN LOSLATEN TIJDENS DE GRATIS ONLINE MASTERCLASS

JE BENT ER KLAAR MEE, JE WILT NIET MEER DAT JE EX NOG ZO'N INVLOED OP JE HEEFT

JE BENT VEEL MEER MET JE EX BEZIG DAN JE ZOU WILLEN

  1. Je ex heeft je eigenlijk nog best wel in z'n macht, doordat je (te) veel met hem bezig bent
  2. Je voelt je boos, verdrietig en gefrustreerd wanneer je aan je ex denkt
  3. Met je ex bezig zijn kost je ontzettend veel energie
  4. Je bent er zo ontzettend klaar mee om zoveel tijd aan je ex te verspillen 

JE WILT WEER VRIJ ZIJN EN HET OM JOU LATEN DRAAIEN

  • Je weet hoe je je gedachtes over hem los kunt laten en hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes
  • Je weet hoe je weer je leven in eigen handen kunt nemen, zonder dat je ex daar continu invloed op heeft
  • Je hebt tools in handen zodat je je ex los kunt gaan laten en weer energiek en positief in het leven staat
Coach Amsterdam

Gratis online masterclass

Schrijf je gratis in voor de Online Masterclass "Loslaten van je ex". Tijdens deze Masterclass van ongeveer 60-90 minuten (zie het als een korte training) deel ik met jou, dé stappen die ervoor zorgen dat jij je ex los gaat laten. Je leert verder...


- Waarom loslaten zo moeilijk is

- Je krijgt het antwoord waarom loslaten je tot nu toe niet lukt, zodat je milder naar jezelf gaat zijn

- Ik vertel je hét geheim - waardoor je jezelf weer rust gaat geven

- Ontdek welke methodes werken om je ex succesvol én met liefde naar jezelf toe los te laten

- Leer de magische formule waarmee je je weer geliefd en waardig voelt

- Hoe het kan dat je vaak in dezelfde situatie terecht komt en hoe je dit kunt voorkomen


Bovendien is het een motivatieboost, zodat jij los gaat laten!

DIT IS WAT ANDEREN VONDEN VAN DE MASTERCLASS:

Myra opent je ogen

"Als je denkt dat je je ex nodig hebt om je compleet te voelen opent Myra je de ogen. Focus op jezelf! Al die negatieve gedachtes en ruzies kosten je alleen maar heel veel energie." 

Waarom wil je aandacht van de foute man?

Kim

Iedere vrouw zou 'm moeten volgen
"Een hele verhelderende, laagdrempelige masterclass die elke vrouw zou moeten volgen in dergelijke situaties. Je staat er niet alleen voor en het bied je inzichten, steun en vertrouwen dat je het kunt."
Ashmee
Erg leerzame masterclass
"Mooie masterclass! Heel praktisch, herkenbaar en goede handvaten om ermee aan de slag te gaan! Ikzelf voel enorme boosheid naar een ex die, zonder reden, ineens de relatie verbrak (terwijl ik dacht dat alles goed zat...) ik zie nu in dat boosheid naar hem geen zin heeft en zelf kan kiezen voor mezelf.. .vergeven helpt mij en hij merkt immers niks van mijn boosheid."
Anja
Erg leerzame masterclass
"Ik vond het een erg leerzame masterclass. Het was erg fijn hoe je vertelde en dat je ons ook vragen stelde en dit benoemde. Ik heb erg veel aan de stappen gehad. Ik raad deze masterclass aan."
Melanie

TIJDENS DEZE MASTERCLASS LEER JE dé STAPPEN DIE ERVOOR ZORGEN DAT JE JE EX LOS GAAT LATEN

Zij gingen je voor: 

Je leert hoe je weer los komt

"Fijne masterclass waarvan je veel over jezelf te weten komt en waardoor je zulke relaties aangaat en hoe je er weer los van komen. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen die in zo'n situaties zit."

Fenneke
Ik zou het zeker aanraden

"Ik zou het zeker aanraden om de cursus te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf maar ook hoe je dit positief kunt veranderen. Ipv in boosheid te blijven haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan. Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jouw tot nieuwe inzichten te brengen. Ik denk dat je door de masterclass helemaal enthousiast wordt om met de cursus te beginnen. Ik in ieder geval wel ;)"

Chantal
Ik zie in dat ik het niet alleen kan

"Ik vond de masterclass erg duidelijk en het heeft me enthousiast gemaakt om de cursus af te nemen. Ik ben er nu echt klaar mee en wil hem los laten en blijkbaar heb ik daar hulp bij nodig ."

Joyce
Myra de Wildt

Coach & Therapeut

OVER MIJ

Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben een vrouw die -waarschijnlijk net als jij- fouten heeft gemaakt, maar hier altijd van wilt leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook erg belangrijk voor me. Ik lees veel boeken over dit onderwerp en ben altijd wel met een training, cursus of opleiding bezig. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed.

Ik heb 2 bedrijven en ben dan ook in hart en nier ondernemer. Met mijn eerste bedrijf Happy Single Moms help ik alleenstaande moeders om meer tijd & ruimte voor zichzelf te creëren. Dit doe ik nog steeds met veel liefde, maar omdat ik me niet wilde beperken tot alleenstaande moeders, ben ik in 2020 met Mary I - Women & Love gestart. Ik help vrouwen hun liefdesleven te veranderen. 


Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind  om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen en Mindfullness. Ik werk met technieken zoals innerlijke kindwerk, hypno-en regressietherapie en systemisch werken. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop.


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

arrow_drop_up arrow_drop_down