Veelgestelde vragen

over het traject van liefdespijn naar gelukkig zijn

Ik twijfel nog, wat moet ik doen?
Ik geloof met heel mijn hart in dit traject. Je zal immense resultaten en grote transformaties mee maken, je veel lekkerder gaat voelen en geluk gaat ervaren. Van leegte naar liefde. Van gevangen naar vrij. Van onzeker naar vol vertrouwen en zelfliefde. Van alleen naar samen. Van moe naar fit. Van twijfel naar kracht.

Wat als ik de prijs win?
Aanstaande maandag om 20.30 uur in de FB groep, rijk ik de prijs van het groepstraject uit aan degene die alle werkboeken heeft ingeleverd. Win je de prijs en heb je het traject gekocht? Dan stort ik het geld gewoon terug op je rekening. Het zou dus zonde zijn om het traject om deze reden niet aan te schaffen. Al helemaal omdat je nu voor de laatste keer gebruik kan maken van deze prijs.

Hoe werkt de Academy en Community precies?
De Academy en Community zijn in mijn eigen leeromgeving, dus niet op Facebook. Hierdoor kan ik de veiligheid garanderen. Er komen alleen mensen in de groep die ik erin laat en je komt er van buitenaf dus niet in.

De Community gaat je een enorme kracht geven doordat je het samen doet. Je blijft zo ook geïnspireerd en gemotiveerd, en er is altijd iemand voor je wanneer het even lastig voor je is. Ik ben ook heel actief hier, dus je hebt mij er altijd bij.

In de Academy kun je op ieder moment trainingen terugkijken, contact leggen met andere vrouwen, meditaties volgen, opdrachten doen en Q&A 's bekijken. Zo heb je bij een dip of behoefte aan inspiratie, altijd steun en hulp bij de hand!

Kan ik in termijnen betalen?
Jazeker kan dat! Je kunt het programma in 9 of in 12 termijnen betalen, zie ook hier. Past dat om wat voor reden ook niet, mail me dan gewoon even om te overleggen. Praktische problemen zijn altijd op te lossen :) Je mag nu ook 1 termijn betalen en de rest -zonder extra kosten- afbetalen wanneer je een keer een financiële meevaller hebt.

Hoe werken de live online Q&A groepscoaching?
Deze sessies vinden iedere maand plaats, en als extra mag je je nu inschrijven voor meerdere sessies. Je kunt vooraf je vraag stellen en dan coach ik ‘on the spot’ wanneer je aanwezig bent.

Wanneer je er niet live bij kan zijn, is er altijd een opname die je in de Academy kunt vinden. Je kan dan van tevoren je vraag stellen, dan beantwoord ik die en kun je de opname achteraf bekijken. Ook kun je altijd al je vragen in de Community stellen, dus je krijgt altijd snel antwoord.

Groepscoaching is een hele fijne aanvulling op het programma voor extra steun. Maar er zijn ook vrouwen die hier niet bij zijn en alleen het traject zelf volgen. Ook zij boeken geweldige resultaten.

Ik heb er nu geen tijd voor
Is er ooit tijd? Er is nu geen tijd en er is straks ook geen tijd. Tijd is prioriteit en het kost je op deze manier alleen maar tijd (en bergen van verdriet en frustratie). Al die liefdespijn kost je ook bergen met tijd. Gun jezelf een avond in de week om aan jezelf te werken en je een stukje geluk te gunnen. De online training kun je in je eigen tijd doen, wanneer het jou uitkomt. Dus dat kun je lekker zelf inplannen. In plaats van een avondje tv kijken, ga je aandacht geven aan jezelf

Het is niet het juiste moment
Is dit écht waar? Of zijn het misschien stiekem jouw saboterende stemmetjes, die eigenlijk bang zijn om dit aan te gaan? En dat mag natuurlijk. Het is ook spannend! Maar deze saboterende stemmetjes zorgen er al zo lang voor dat je niet écht gelukkig bent. Misschien is vandaag juist een heel mooi moment voor jou om niet naar je 'oude' stemmetjes te luisteren, maar naar de stem die diep in je hart zit en die nu eens écht gelukkig wil zijn, zich blij wil voelen en jouw geluk zo graag wil zien.

Is online effectief?
Ik denk dat je de afgelopen dagen wel hebt gemerkt hoe effectief mijn online lessen zijn. Als je dit al gratis van me kreeg, dan kun je je wel voorstellen wat je gaat krijgen in mijn betaalde trajecten. Meerdere vrouwen die alleen dit traject hebben gevolgd, hebben (veel) meer resultaat dan een traject bij een psycholoog of andere dienstverlener.

De trainingen helpen je om verder de diepte in te gaan en het fijne is, dat je het gewoon in je eigen tijd, vanuit huis volgt. Extra veiligheid voor jou dus, omdat je in je eigen veilige en vertrouwde omgeving bent.

Het is daarnaast ook fijn dat je alles terug kan luisteren en er altijd steun is. Met alles wat je leert door de online trainingen en de inzichten die je krijgt, kun je vervolgens weer de diepte in met de meditaties die tot diepe lagen zullen raken. Deze kun je -doordat het allemaal ook online staat- vaker beluisteren. Zo ga je jouw innerlijke wond helen, contact maken met je innerlijk kind, weer verbinding maken met jezelf, zelfliefde creëren en je bindings en/of verlatingsangst (en codependentie) doorbreken. Hoe zou jouw leven er dan uitzien, wanneer je lasten hebt losgelaten en liefde hebt toegelaten.
(Onderaan de mail vind je reacties van vrouwen die het programma volgen en de motivatie van vrouwen om mee te gaan doen)

Werken de hypno- en regressie meditaties wel echt op diep niveau?
Ja! En ik denk dat velen van jullie dat al ervaren hebben tijdens de hypnomeditatie van woensdag (lees de reacties op Facebook maar eens onder training 3 over de meditatie). Zie hier ook de reactie van Ria, die het 9-maanden traject volgt.


Door de combinatie van de lessen die ik je geef én de maandelijkse krachtige hypno- en regressiemeditaties, ga jij je onderbewuste op een heel diep niveau raken en verwerken.

Ik ben al onder behandeling van een psycholoog, kan dit programma dan?
Ja, dat kan zeker! Sterker nog, het is juist een hele mooie aanvulling is waardoor je veel sneller en effectiever stappen gaat maken. Psychologen werken doorgaans namelijk cognitief, terwijl het voor jou juist de uitdaging is om naar je gevoel te gaan. Dat leer ik jou.

Onderga je een andere behandeling en wil je even overleggen met mij? Plan dan gerust een zoom van een half uur met mij in hier, dan kan ik je eerlijk advies geven.

"Ik ga het wel eerst even zelf proberen met de inzichten die ik nu heb"
Ook dit hoor ik regelmatig. Terwijl de pijn zo groot is en het verlangen brandend. Als ik dan vraag: "hoe ga je het dan doen?" krijg ik terug: "ik heb nu wel voldoende handvatten, ik ga het gewoon zelf aanpakken, of; ik pak wel een paar sessies bij iemand." En dat is nou precies het pad, wat je heel veel frustratie, tijd en uiteindelijk ook veel meer geld gaat kosten. Waarna je na een jaar waarschijnlijk nog met hetzelfde probleem rondloopt, 4x zoveel geld hebt uitgegeven en spijt hebt dat je nu de keuze niet hebt gemaakt.

Wanneer je het in je uppie gaat uitzoeken en proberen ben je niet alleen heel veel tijd kwijt, het kost je ontzettend veel frustratie en extra pijn. Dat ziet de weg er eindeloos lang en pijnlijk uit. Dat zou toch mega zonde zijn? Juist in deze maanden kun je dit traject optimaal benutten.

En let op: deze prijs komt echt niet meer terug. Het Groepstraject gaat vanaf zondag naar €1.497. Deze variant van het VIP programma komt nooit meer terug. Ook wanneer je in januari wil starten, kun je nu alvast het commitment naar jezelf maken, en dan start je in het nieuwe jaar (alleen mogelijk bij groep).

Weet je, soms moet je iets gewoon een spannende keuze maken omdat je verandering wil. Ik geef je alles wat je nodig hebt in één traject, je krijgt de hele taart!  Zodat jij zelf niet (meer) eindeloos hoeft te zoeken, jij je liefdesleven gaat transformeren en je een nog mooiere versie van jezelf wordt. Je gaat van liefdespijn, naar gelukkig zijn! Stel je eens voor hoe dat voelt en hoe dat er voor jou uit zal zien...

"Kies vandaag eens voor jezelf, omdat dat ook een keertje mag. Kies voor iets waar jij gelukkig van wordt, volg je gevoel;  vandaag is jouw dag "

Ready? Klik dan hieronder. De speciale prijs en de (super toffe) bonussen vervallen na morgen 21.00 uur.  Gaan we er samen voor?

Liefs, Myra
Liefdespijn Expert, Coach & Therapeute

Ps: wil je graag nog met mij overleggen? Mail me dan gerust! 

Ps: wil je de opname van training 3 nog een keertje zien? Klik dan
hier

Ps: als je alle details wilt lezen; de uitgebreide verkooppagina tref je hier aan (let op: hier staan de normale prijzen. Om het traject voor het tijdelijk aanbod aan te schaffen, klik je 
hier).

Trajecten:

Groepstraject

28 plekken

€2.497 € 1.497,-
    • Mary I Academy: Je krijgt een jaar lang, iedere maand nieuwe videolessen waardoor je leert je patroon te van liefdespijn te doorbreken
  • Iedere maand krijg je een nieuwe hypno of regressie meditatie zodat je op een diepe laag je kind pijn gaat helen
  • Iedere maand minimaal 1 opgenomen online workshop waardoor je met de ondersteuning van Myra de opdrachten gaat doen
  • Iedere maand krijg je een nieuw werkboek, oefeningen en opdrachten waardoor je wat je geleerd hebt ook écht in de praktijk gaat brengen
  • Iedere maand live online Groeps Coaching waar je persoonlijk coaching van Myra of een Mary I coach/therapeut krijgt en je vragen kan stellen krijgt
  • Besloten geheime Community waar je met elkaar kan delen, vragen kunt stellen en inspiratie op doet. Ook kun je hier altijd je vragen stellen. Hier kunnen alleen de deelnemers in, niemand anders

Wil je in termijnen betalen of ben je ondernemer? 

*Of betaal in termijnen: 

Groepstraject: 9 termijnen van €175 of 12 termijnen van €135Ben je ondernemer? Dan zijn de bedragen exclusief BTW (termijnbetaling is ook mogelijk). Klik hier om het programma te kopen als ondernemer, zodat dit programma fiscaal aftrekbaar voor jou is (BTW is aftrekbaar en het programma kun je opvoeren als opleidingskosten). Voor ondernemers uit België wordt de BTW verlegd. Je kunt de normale link gebruiken en aan ons een aparte factuur vragen. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden