Heb ik liefdespijn?

Heb ik liefdespijn?

 Zit jij al langer met de vraag ‘heb ik liefdespijn?’ dan is dit artikel speciaal voor jou!  

We hebben allemaal wel een keer gehoord over liefdespijn. Jouw relatie is beëindigd en je voelt je enorm rot! Het liefst lig je de hele dag in je bed met een bak ijs en een goede ‘huil’ film. Maar hoe weet je nou of je écht liefdespijn hebt? Wat zijn de symptomen van liefdespijn?

In dit artikel kun je de veel voorkomende symptomen van liefdespijn vinden en doe ik een gratis aanbieding om jou te helpen bij liefdespijn. 

Door de liefdespijn heb je nergens meer zin in…

Je voelt je moe en lusteloos. De energie om dingen te gaan doen is er niet. Je hebt alleen maar zin om lekker in je bed te liggen en een film te kijken. Misschien merk je wel al dat mensen om je heen je proberen aan te sporen om toch naar buiten te gaan. Dingen te doen met vrienden. Even je gedachten ergens anders op kunnen focussen. Toch heb je geen energie en motivatie iets te gaan doen.

Eigenlijk verspil je bijna al jouw energie aan piekeren over wat er fout is gegaan in jullie relatie. Het kan zelfs zo zijn dat jij jouw vrienden minder of misschien wel helemaal niet ziet omdat je alleen wilt zijn. Je wilt jouw vrienden immers niet belasten met jouw pijn. Toch is het bij liefdespijn juist zo belangrijk om jouw dierbaren bij je te houden en te praten over jouw gevoelens. Goede vrienden zullen je altijd willen steunen.

Wil jij liever worden geholpen door een professional? 

Met alle liefde helpen wij jou met behulp van mijn gratis masterclass! Je kunt je gemakkelijk inschrijven via de link hieronder.

-->> Volg gratis de masterclass of mini-training "Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn <<--

Je blijft maar denken aan jouw ex partner

Blijf jij telkens maar denken aan jouw ex? Je wilt het niet, maar je doet het onbewust toch. Het kunnen allemaal verschillende gedachten zijn. Bijvoorbeeld een gesprek dat jullie in het verleden hebben gehad, een emotionele herinnering of een visuele herinnering. Deze herinneringen blijven de wond van het ‘falen’ van jullie relatie openen. Je kunt deze gedachten vaak hebben, waardoor het écht invloed kan hebben op jouw leven.  

Door deze gedachten kan het dus best lang duren voordat je over een relatiebreuk heen bent. Je herstelt sneller als je zo min mogelijk aan je vorige partner denkt. Tuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is wel heel belangrijk. Beetje bij beetje kun jij dan jouw leven weer gaan oppakken.

Heb ik liefdespijn?

Je hebt last van lichamelijke klachten

Liefdespijn kan zorgen voor lichamelijke klachten. Denk aan: hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, slapeloosheid etc. Je voelt je gewoon écht niet lekker. Het overweldigende gevoel van liefdespijn kan je dus wel degelijk fysiek beïnvloeden. Ook kun je last krijgen van weinig eetlust of juist een verhoogde eetlust. Je fysieke en mentale gezondheid zijn met elkaar verbonden. Het is heel belangrijk dat je goed voor allebei zorgt, zeker wanneer je last hebt van liefdespijn.

Probeer eens lekker te gaan wandelen en genoeg te blijven eten en drinken. Even goed sporten, kan enorm goed helpen om jouw gedachtes even te verzetten. Alle boosheid die je misschien hebt kun je er dan uitgooien.

Vanwege de liefdespijn durf jij geen nieuwe relaties meer aan te gaan

Ben jij gekwetst in jouw vorige relatie? Heb jij veel last gehad van liefdespijn na jullie break-up? Dan is het hartstikke logisch dat jij niet gelijk een nieuwe relatie aan durft te gaan. Eerlijk gezegd is het beginnen aan een nieuwe relatie altijd wel een beetje spannend. Ook wanneer je geen last hebt gehad van liefdespijn. Echter wordt het een probleem wanneer jij wel een nieuwe relatie wilt, maar er niets mee doet omdat je bang bent weer gekwetst te worden.

Wil jij lekker van jouw single life genieten, dan is het dus helemaal niet erg om na jouw eerdere relatie nu als single door het leven te gaan. Maar ga jij geen nieuwe relatie aan omdat je bang bent, dan is dat een verkeerde reden. Het is niet goed om de problemen uit jouw verleden mee te nemen naar de toekomst. Op deze manier zal jij namelijk nooit 100% over jouw verdriet heen komen. Gun jezelf die nieuwe liefde! Pak je leven weer op want dat verdien je, zoals iedereen dat verdient.

Wil jij weer gelukkig worden? Ik help jou graag!

Lukt het jou niet om over je break-up heen te komen en wil jij hier hulp bij?

-->> Volg gratis de masterclass of mini-training "Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn <<--