Coach Amsterdam

Coaching & Therapie

Are you ready

to change your life? 

Liefdespijn komt te vaak voor in je leven

En daar ben je klaar mee. Of je je nou herkent in bindingsangst, verlatingsangst, codependentie, relatieverslaving, foute mannen die op je pad komen of een ex die je niet los kan laten. Al deze dingen hebben één ding gemeen; je blijft tegen liefdespijn aanlopen. Een verschrikkelijk gevoel waar je heel graag vanaf wilt. Het is tijd voor een gelukkig leven. 
10+ jaar

Ervaring

1.000+

tevreden klanten

100%

liefde

Jij..

Je bent een leuke, zelfstandige vrouw. Je leven is leuk, maar op één vlak lijkt het maar niet te lukken. Als het gaat om de liefde, blijf je pijnlijke situaties terecht komen. De geschiedenis lijkt zich maar te herhalen en te herhalen.


  1. Iedere keer maar die 'foute' man (of in ieder geval de man die verkeerd is voor jou)
  2. Relaties waar je in blijft zitten terwijl je helemaal niet zo gelukkig bent, maar je zo graag de liefde wilt
  3. Je bent bang om verlaten of afgewezen te worden
  4. Je kan niet verder met je leven omdat je je ex niet uit je hoofd krijgt


Je voelt je ongelukkig. Je bent aan het overleven. En misschien voel je zelfs wel overspannen of zit je in een burn-out


Ben je er klaar voor om dit herhalende patroon te doorbreken? Wil jij oude (kind) pijn helen, je patronen doorbreken en nieuwe overtuigingen gaan geloven? Zodat jij een gelukkige relatie gaat hebben met jezelf én met een ander? 

liefde...

Is er iets zo complex als dat? Maar ook zo fijn! Het kan je de hoogste pieken geven, maar helaas ook de diepste dalen. Liefde betekent voor veel mensen enkel de liefde van een ander. Voor mij is de liefde twee-delig en bestaat die allereerst uit liefde voor jezelf en daarnaast uit de liefde van een ander. Maar vaak wanneer de liefde voor jezelf er nog niet helemaal is, blijft een liefdesrelatie met een ander maar mislukken. Daar wil ik jou graag mee helpen. 


Waar je nu staat, heeft heel veel te maken met wat je als kind hebt meegemaakt. Je zogenaamde "blauwdruk" wordt gemaakt wanneer je tussen de 0-7 jaar oud bent. Trauma's (en voor een kind kan het al traumatisch zijn wanneer je bijvoorbeeld onvoldoende aandacht van één van je ouders krijgt) sla je op in je systeem en op basis van wat je meemaakt, creëer je overtuigingen voor jezelf. Deze overtuigingen zorgen voor patronen die je je hele leven mee blijft maken. Patronen die je vaak ongelukkig maken. 


Je gaat over je grenzen heen, je treft de verkeerde man, je geeft jezelf onvoldoende tijd & aandacht, je voelt je snel afgewezen en ga zo maar door. Hierdoor heb je een minderwaardigheidscomplex, kom je in een burn-out terecht of voel je je heel vaak ongelukkig. 

Zo kan het ook... 

Gelukkig kan het ook anders. Ik help je met het verwerken van oude pijn en verdriet. Je krijgt inzicht in waar jouw overtuigingen en patronen vandaan komen. Wanneer je weet hoe deze ontstaan is, kun je milder naar jezelf zijn en stappen gaan zetten om ze te doorbreken. Zo verwerken we samen jouw verleden en ga jij je richten op een liefdevollere en gelukkige toekomst!


  • Je bent happy met jezelf en je voelt wat je waard bent
  • Je kent je grenzen en je weet hoe je die mag bewaken
  • Je weet je eigen valkuilen en hoe je deze gaat voorkomen
  • Je bent in staat een liefdevolle, gelijkwaardige relatie op te bouwen
  • Ook wanneer je alleen bent, voel je je gelukkig
  • Je bent weer in charge over je (liefdes)leven


Hierdoor ga jij hele andere mannen aantrekken, die veel beter bij je passen. Maar bovenal... hierdoor ga jij gelukkig zijn met wie jij bent! 

Coaching & Therapie 

Je loopt vast

Je zoekt een coach/therapeut omdat je op dit moment vastloopt. Het lukt je niet je ex los te laten, het lukt je niet om een goede man te vinden, je hebt last van verlatingsangst, relatieverslaving of je kan maar lastig contact maken met je gevoel.


Je wilt verder, maar je weet gewoon niet hoe. Door coaching/therapie te ondergaan, ga je jezelf persoonlijk ontwikkelen en veranderingen die je wilt bewerkstelligen, realiseren.

Coaching of therapie? 

Er is een verschil tussen coaching of therapie. Ik gebruik deze beide en ik leg je graag uit waarom. Coachtrajecten zijn met name gericht op de toekomst. Je hebt een doel of je wilt verandering en ik begeleid je die te behalen. Een coachtraject is praktisch en gericht op de toekomst. 


Bij therapie ligt de focus op het verleden. In therapie kijken we naar hoe bepaalde overtuigingen, patronen, angsten en blokkades zijn ontstaan. Door middel van gesprekken kijken we naar onderliggende oorzaken van problemen waar je op dit moment tegenaan loopt. Hiervoor gebruik ik methodes zoals bijvoorbeeld regressie en hypnotherapie of systemisch werken.


Ik geloof in de combinatie van coaching en therapie. Om erachter te komen hoe het komt dat je vastloopt, is het belangrijk om naar je verleden te kijken. Wanneer je hier meer duidelijkheid over hebt en het verdriet hiervan verwerkt hebt, kunnen we ons gaan richten op jouw toekomst. 

Waarom bij mij? 

Ik heb in mijn leven veel psychologen gezien omdat ik in mijn jeugd last had van depressies. Pas toen ik in aanraking kwam met een coach/therapeut die uit eigen ervaring sprak voelde ik me écht geholpen. Het heeft mij ontzettend geholpen om met mensen te spreken die hun kennis niet alleen uit de boeken hadden, maar begrepen waar ik het over had omdat ze het zelf meegemaakt hadden. 


Dit was voor mij zo inspirerend dat ik op latere leeftijd vrouwen ben gaan helpen in stukken waar ik zelf ooit ook in vast liep. In eerste instantie deed ik dit volledig vanuit eigen ervaring, maar in de loop van de jaren ben ik steeds meer opleidingen en cursussen gaan volgen, zodat ik ook vanuit deze kennis mijn cliënten nog beter kon helpen. 


Ik beheers verschillende coach en therapietechnieken die ik tijdens sessies inzet. Omdat ieder persoon anders is, zijn mijn trajecten nooit standaard. Ik kijk naar wat jij als persoon nodig hebt, en zal jou helpen op een manier die het beste bij je past. Om je wel al een beeld te geven, dit zijn technieken die ik beheers: regressietherapie, hypnotherapie, systemisch werken, NLP, geweldloos communiceren en mindfullness.


Op dit moment volg ik ook een opleiding tot relatiecoach en zal ik technieken die ik hier leer ook gebruiken tijdens sessies. 

Kennis maken? 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik kom graag met je in contact om meer over jou te horen en je te vertellen hoe ik jou kan helpen. Je kunt hieronder een gratis intake van een half uur met mij inplannen. Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een voorstel op maat voor jou.

Myra de wildt
Coach & Therapeut Amsterdam

arrow_drop_up arrow_drop_down